2777
2789
عنوان

پیاز داغ آش

156 بازدید | 10 پست

سلام

بعضی ها توی آش،پیاز داغ خیلی کم می ریزند ولی پیاز داغ شون خیلی عطر پیاز داره و‌ با اینکه آش معمولی ولی همه خوشمزگیش به‌همون‌عطر.چرا؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز نارنجی و تفت دادن..از پیازشونونه اون عطره..من ک روی اشم باید پرررره پیاز باشه اووف عاشقشم

پیاز نارنجی چی؟

پیاز سفید و زرد و قرمز فقط داریم

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام نازک برش میزنن و با کره سرخ میکنن

آره خلالی نازک

یعنی من نگینی ریز با روغن‌مایع سرخ میکنم برای همین عطر نداره؟

پیاز نارنجی چی؟ پیاز سفید و زرد و قرمز فقط داریم

یه پیاز بنفش داریم یه نارنجی یه سفید..احتمالا ت نارنجی و میگی زرد بنفشم میگی قرمز..

ولی در کل برا اش پیاز نارنجی همون زرد عالیه..

🥰🤱🏻

من خیلی واسه پیاز داغ وقت میذارم 

خلال های خیلی نازک درست میکنم و تو تابه میریزم درشو میذارم تا نرم بشه بینشم چند بار درو باز میکنم هم میزنم ک دورش نسوزه،بعد که نرم شد درشو باز میکنم و بالاسرش وایمیستم مدام هم میزنم تا طلایی بشه مثل بیرونیا 

روغن جامد هم بزنی گمونم بهتر میشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
آره خلالی نازک یعنی من نگینی ریز با روغن‌مایع سرخ میکنم برای همین عطر نداره؟

خلال کن، پیاز سفید یا بنفش نباشه

با روغن کمی تفت بده

یه ذره زرچوبه بزن و با کره تفت بده بعد روغنش رو بگیر که چیپسی بشه

اینجوری عطر خوب داره و خودش هم شل و ول نمیشه

من ک پیاز و خلال نازک میزنم دو سه دقیقه تو آب میجوشونم بعد آبکش میکنم آبش رفت سرخش میکنم هم بوش خوبه هم چیپسی میشه خیلی خوبه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢