2777
2789
چرا چیکار میکنه ک

مثلا داره درس میخونه همه برقا روشنه منم اینجوری نمی تونم بخوابم از کار و زندگی افتادم

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈

پنج و‌نیم شوهرم رفت سرکار گفتم یه سر به نی نی سایت بزنم دیدم همه تاپیکا راحع به مذهبه هر دو مذهبم میزنن تو سر هم دعوا این برا اون تاپیک میرنه اون برا این 😒بشینید زندگی کنید اخه این حرفا چیه همه هم اینقد عصبی و تندرو 😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیدارم چون صبح شده🤗🤗🤗 چون همسرجان را راعگهی کردم بره سر کار چون میخوام شیرینی بپزم واسه عید چو ...

آفرین 👏👏👏👏👏👏

پر از انرژی مثبت

شادکام باشی گلم

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
بارها امضاتونو دیدم و از ته قلبم برات دعا کردم  الهی هر چه زودتر همه گرفتاری ها و مشکلاتت رفع ...

ممنونتم عزیزدلم.....

دعاکنید واقعا خاهرانه دعام کنید راحت بشم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
برو حال بخواب چقد سخت

من کلا خیلی بد میخوابم بعد الانم دیگه خوابم نمی بره میرم درس بخونم ببینم چی میشه💔

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈