2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 41 پست
دقیقا ، این طوری توی دل شوهرت هم بیشتر جا باز میکنی و اونم بیشتر هواتو داره ،اینم بگم که مردایی که م ...

نه اتفاقا تو زندگی من برعکسه شوهرم اصلا احترامم رو نگه نمیداره و همیشه جلوی مادر و خواهرش منو له میکنه و اونا رو ترجیح میده به من

اخه خانوما ميدونيد دخالت نميكنه ولي چندتا خصوصيت بدي داره،،،مثلا ٧تا بچه داره ،،،،الانم مادر شوهرم و برادر شوهر وسطيم تو يه ساختمون زندگي ميكنن،،،،اونقدر مادر شوهرم لوس ميشه ك برادر شوهرم همبشه بالا ميخابه پيش مادرش،،،زن و بچه هاشم پايين،،،،اون برادر شوهرم و همسرم مادرشون رو خيلي دوس دارن ميگن خيلي زجر كشيده،،،،ولي اون يكي بچه هاش زياد محلش نميدن،،،،حتي دختراش نميان بمونن پيشش ي شب،،،،،خرجي مادرشم ما و برادر شوهرم ميده بقيه عين مهمون ميان مبخورن ميرن،،،،تازه مادر شوهرم اونقد طلا داره از صدقه سر شوهرم و برادر شوهرم ك فردا پس فردايي خدايي نكرده فوت شد،،همشو ميان دختراش ور ميدارن ميرن،،،درسته شوهرم بمن هم خيلي ميرسه و اصلا فرق نميذاره،،،ولي خب شايدم حس من اشتباهه،ك فكر ميكنم اينطوري 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مثلا هفته اي دوبار ميوه ميخره همسرم،،،نزديك به ٥٠٠/٦٠٠تومن،،،گاها برادر شوهرمم ميخره همه چي انصافا،،،،يخچالش رو اكثرا پر ميكنيم جارو ميكنيم كه پيره نميتونه بخاطر خدا،،،،،،واي خب اين رفتاراش يكم رفته رو مخم،،،دوس داره هميشه يكي باشه برگردونه اونو،،،الان تو اين رمضون فكر ميكنم هرشب بيرون بود با برادر شوهرم اينا،،،طفلي اينا هيچي نميگن،،،ميگن مادرمون زحمت كشيده نداري كشيده،،،،،

وقتی میبخشم که زنش دست از سرم برداره  من حاملم بعد2تا قربانی داشتیم هم ما هم جاریم بعد مادرشوه ...

چه مادرشوهر بدذاتی نمیدونم چطور دلشون میاد زن حامله رو اذیت کنن به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه البته اگه پشتته شوهر من که فقط پشتیبان خانوادشه هرچی بدیم میبینم نمیتونم باهاش درمیون بذارم 🤦‍♀️

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
همدردی شوهر منم فقط در مقابل بدیهای مادرش نسبت  به من  سکوت میکنه

خدا صبرت بده عزیزم انشالله همه مشکلات زندگیت حل بشه 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

من با مادرشوهرم زندگی میکنم همه چیمون مشترکه تمام وقتم باهاش مثل تو حرص نمیخورم اونم یه پیرزن بی اعصاب و بد دهن.دیروز به جاریم میگفت ریدم سر قبر بابای اون عروسی که میخوابه لنگ ظهر بیدار میشه.بابای منم فوت شده من چون بعد سحری میخوابم یکم دیر بیدار میشم

من با مادرشوهرم زندگی میکنم همه چیمون مشترکه تمام وقتم باهاش مثل تو حرص نمیخورم اونم یه پیرزن بی اعص ...

اخه چرا اينقدر بد دهن؟؟؟؟خب ادم حرصش ميگيره اعصاب نميمونه واسش