2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 41 پست

عزیزم خودتو ناراحت نکن پدر مادر که تا ابد زنده نیستن شوهر منم خیلی وابسته مامانش بود بعضی وقتا اذیت میشدم چون به قول تو حس میکردم مادرش خودشو لوس میکنه ولی هیچی نمیگفتم مادرشوهرم دوسال پیش فوت کرد حالا خوشحالم از اینکه تا روز آخرم جدایی بینشون ننداختم با اینکه خدابیامرز یه وقتایی هم دخالت میکرد تو زندگیم ولی وقتی فهمیدم فوت شده حقمو حلال کردم 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه بین تو و شوهرت مشکل درس نمی کنه  بذار خوش باشه آخر عمری مگه دیگه چقد تو این دنیا میمونه

دقیقا ، این طوری توی دل شوهرت هم بیشتر جا باز میکنی و اونم بیشتر هواتو داره ،اینم بگم که مردایی که مادراشونو دوس دارن ،حتما به خانمهاشون احترام بیشتری میذارن ،مگر اینکه بیمار باشن 

اگه مادر شوهر من بود میشدم جای شوهرش 😂 خیلی باحاله مادر شوهر سن بالا داشتن خوشبحالت  حتی گیر ...

اصلنم قشنگ نیست مال من خواهرشوهرام هم سنشون بالاس دیگه مادرشوهرم هم بببین چند سالشه ولی انقد زرنگه انقد که سیاست داره عذاب میده خدا میدونه فقط...

کاش سنش کمتر بود😔 چون طرز فکرش خیلی قدیمیه واسه همه چی عصبی میشه همسرمم واسه اینکه اونو راضی نگرداره منو عروسک میکنه هرجور که دوست داره لباس بپوشم و جلوش باشم جاهای دیگه میگه راحت باش

عزیزم خودتو ناراحت نکن پدر مادر که تا ابد زنده نیستن شوهر منم خیلی وابسته مامانش بود بعضی وقتا اذیت ...

پدرشوهرم فوت کرده خیلی با من بد بود از بس مادرشوهرم پرش می‌کرد میگفت عروس کوچیکه فقط باید کار کنه مرد بدبخت هم ساده بود زود باور می‌کرد یهو به بابام که تازه فوت کرده بود فحش میداد گاهی خواب میبینم زندست خیلی ناراحت میشم 

پدرشوهرم فوت کرده خیلی با من بد بود از بس مادرشوهرم پرش می‌کرد میگفت عروس کوچیکه فقط باید کار کنه مر ...

خدا پدرتونو بیامرزه 😔🙏

حتما داره اون دنیا عذاب میکشه که به خوابت میاد میدونم سخته ولی سعی کن ببخشی اونم الان دستش از دنیا کوتاس 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
خدا پدرتونو بیامرزه 😔🙏 حتما داره اون دنیا عذاب میکشه که به خوابت میاد میدونم سخته ولی سعی کن ببخش ...

وقتی میبخشم که زنش دست از سرم برداره 

من حاملم بعد2تا قربانی داشتیم هم ما هم جاریم بعد مادرشوهرم برگشته بهم میگه پاشو برو قابلمه بزرگارو بیار حیاط رو بشور اما به جاریم نمیگه منم ناراحت شدم 

اگه متلک نمیگه حرص نخور مادرشوهر من همش متلک میندازه همش کوچیکم میکنه فقط اینش مونده پاشه کتکم بزنه ...

اصلا وا ندی کار کنی گلت نمیکنن تو عروسی نه کلفت، سنگین رنگین کم حرف برو بیا صمیمی نشو با خنده جواب تیکه هاشو عین من بده میشینن سرجاشون وبخودت بگو قدرتمندی وتوانسو داری خنثی کنی حسادت دارم و بس، فقط دم شوهر رو ببین که کنده نشه ازت با احترام ومحبت و نوازش

اصلا وا ندی کار کنی گلت نمیکنن تو عروسی نه کلفت، سنگین رنگین کم حرف برو بیا صمیمی نشو با خنده جواب ت ...

خیلی سخته من زودرنج تک دخترم تا حالا بی ادبی نشنیده بودم از خانوادم اما از وقتی ازدواج کردم یا طعنه میزنن یا بی ادبی میکنن و تو فقط باید سکوت کنی صداشو میبره بالا یه جیغی میزنه 80سالشه مادرشوهرم

خیلی سخته من زودرنج تک دخترم تا حالا بی ادبی نشنیده بودم از خانوادم اما از وقتی ازدواج کردم یا طعنه ...

منم عین شمام این چیزارو از مادر شوهر سابقم ندیدم یه جواهری بودا الانم ببینمش میرم بغلش میکنم، اما این یکی دهاتی و بی‌فرهنگ وعقده ایی کامل من وهمسر سابقم مال بالاشهر که هیچم پزسو ندادم پیش اینا وکور نبودن ودیدن چطور بزرگ شدم اینام مال داغون آباد یه بیکلاسایی هستن که نگو، اولا ج نمی‌دادم خودشم زور کنم نمیره قادرم دیدم نه زنیکه خیلی رو داره الان خنده خنده ج میدم احترامم بیشتره کم میرم برعکس جاریای چاپلوس کلفتم، اونا کارم میکنن کمترم احترام دارن ، جیغ بزنه به درک دیر برو، شوهرت یکم حمایتت کنه نشون بده مهمی اونام حرمت میذارن، بچسب به شوهرت پام نشی کار کنی، عروس اسمش روشه عروسه نه کلفت نه خدمه مادرت برا توأم زحمت کشیده تحفه نزاییدن که اذیتت کنن هم 

ینی پرااااام ریخت

دقیقا شرایط منو داری مو به مو.حتی مادرشوهرمم هفتاد سالشه و شوهرش فوت کرده،شوهرمم ته تغاریه و شدیدا بچه ننه😂

منکه دیگه نمیتونم تحمل کنم اخه مادرش هی تو گوش شوهرم میخونه که به خواهر متاهلش پول بده براش فلان چیزو بخره نه که خودش اصلا مراعات زندگیه مارو نداره دخترشم شیر کرده دارن حسابی مارو تیغ میزنن و دخالت میکنن تو زندگیم و رابطه منو همسرمو خراب میکنن همسرمم پشت اوناست و اصلا من براش مهم نیستم همیشه میگه زن دختر مردمه،مهم مادر و خواهر ادمه منم دارم جدا میشم دیگه ارامش ندارم واقعا

خیلی سخته من زودرنج تک دخترم تا حالا بی ادبی نشنیده بودم از خانوادم اما از وقتی ازدواج کردم یا طعنه ...

سر شمام جیغ میزنه؟ اینا نمیگن می‌میریم حسنات جمع کنیم؟ من دیر میرم اعصابم آرومه زرم بزنه انقد به شوهرم میگم بفهمه اینم جرات نداره بگه چرا گفتی اوایل طرفشو نو می‌گرفت الان هوامو داره تو جمع جررر میخورن بی شورای حسود من 4تا خواهر شوهر باکلاس داشتم اینطوری نبودن همه خوشگل ومتولد شده اروپا اینام فلاکت از سر وروشون میباره بخدا هیچکسم قبول ندارن خیلیم زشتو بد لباسن به چی میپوشم میگه دختر میمون منم داره اره دیدم چیا می‌پوشید دامنش انقد کش میاد تا زیر گلوش میره، بخاطر همسرم گفتن خوبه ازدواج کردم خیلی کمبود دارن متاسفانه وعقده حقارت،