2777
2789
عنوان

چند نفر بیدارن؟

136 بازدید | 10 پست

؟

تعداد رای : 34
نظرسنجی
من
16
47%
من ولی الان میخوام بخوابم
10
29%
من تاصبح بیدارم
6
17%
میخوام جوابا رو ببینم
2
5%
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

چه تاپیک پرمحتوایی بارم از این تاپیکا بزن😂

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه تاپیک پرمحتوایی بارم از این تاپیکا بزن😂

خیلی محتوا میشه ازش استنباط کرد

بعدم اینکه همه ی تاپیک ها که نباید ماجرا یا بار علمی داشته باشه

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
خیلی محتوا میشه ازش استنباط کرد بعدم اینکه همه ی تاپیک ها که نباید ماجرا یا بار علمی داشته باشه

یکیشو بگو😂

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
بگم ب تو چه ناراحت میشی🙄😂

نه ارزشی نداره که ناراحت بشم 

این یک نظرسنجی عمومی هست برای هرکسی که دوست داره شرکت کنه و یا تمایل به این کار داره

و بعد میشه آمارگیری کرد از این طریق.

یکیشو بگو😂

آمار گیری اینکه چند نفر در سایت حضور دارن و چند نفر از مردم ترجیح میدن چه کاری رو انجام بدن و یا... در هر صورت نظرسنجی اسمش روشه

من یه بازار آنلاین به اسم «باسلام» پیدا کردم که پر از آدم‌های مختلفه! فروشنده‌هاش هم آدم‌هایی شبیه خودمونن که محصولات خونگی و محلی‌شون رو به کل ایران می‌فرستن.

همین حالا روی لینک دعوت من بزن و برای خرید اولت ۳۰.۰۰۰ تومن هدیه بگیر.👇

https://basalam.com/user/2eLPw/invite/app

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 
من یه بازار آنلاین به اسم «باسلام» پیدا کردم که پر از آدم‌های مختلفه! فروشنده‌هاش هم آدم‌هایی شبیه خ ...

تا بیدارید نصب کنید 😬

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم