ramin90 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5848 عنوان واکسن 18ماهگی 111 بازدید | 2 پست سلام دوستان.طاعات و عباداتتون قبول حق ان شاللهخانمها میگم من هفته ی آینده به امیدخدا واکسن 18ماهگیه دخترمه.چون دارو بد میخوره و بالا میاره .میشه به جای قطره استامینوفن شیافشو انجام بدم؟ یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه... 1400/02/22 | 04:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goliiiiijannn عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1201 منم مثل شمام ۲۸ واکسنه پسرمه😭 در مورد سوالتون اینکه اتفاقا دختر منم مثل دختر شما بود و قطره رو بالا میاورد و من شیاف میزاشتم براش ...البته یکم میترسید و گریه میکرد ولی تبش کنترل میشد...الان ۷ سالشه
ramin90 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5848 منم مثل شمام ۲۸ واکسنه پسرمه😭 در مورد سوالتون اینکه اتفاقا دختر منم مثل دختر شما بود و قطره ر ... خب خداروشکر.منم پسرم قطره میخورد.ولی دخترم اصلا لب نمیزنه.منم شیاف میکنم پس.واقعا این واکسنشون سخته😭😢 یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...