2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

1863 بازدید | 104 پست
سلام دوستان خوبید؟ دکتر برای من عکس رنگی نوشته و گفته در ماهی که عکس رنگی میگیری نباید اقدام به بارداری کنی من گفتم شنیدم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی گفت نه تخمک اشعه خورده حالا میشه بیاید تجربیاتتون رو بگید بگید کجا رفتید عکس رنگی؟تشخیص و کارشون چه طور بوده؟درد داشته؟همون ماه اقدام داشتید؟چند وقت بعد عکس رنگی باردار شدید؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
سلام منم همین ماه رفتم خیلی درد داره ولی دکتر به من چیزی نگفت که اقدام نکنم
در زمانی که وفا قصه برف به تابستان است و صداقت گل نایابی است به چه کسی باید گفت : باتو خوشبخت ترین انسانم
حتما قبلش یک پروفن بخور و یک همراه با خودت ببر
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»لفرقان آیه : 74 «پروردگارا، به ما از همسران و فرزندانمان آن ده که مایه روشنىِ چشمان [ما] باشد، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان.»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بچه کردستانم تو شهر خودمون رفتم ، من با شوهرم رفتم بعد عکس حالم خیلی بد شد از حال رفتم بهتر حتما آب و شکلات با خودت ببری چون من شوهر بیچاره مو خیلی ترسوندم
در زمانی که وفا قصه برف به تابستان است و صداقت گل نایابی است به چه کسی باید گفت : باتو خوشبخت ترین انسانم
رفتم نوبت بگیرم خود رادیولوژی برام داروی مسکن و آمپول که برای عکسبرداری لازم دارن و چیزای دیگه نوشت
منم تهران نیستم بتونم راهنماییت کنم و تو اقدام هم نبودم اصلا ولی خب بهتره افدام نکنی تو اون ماه
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»لفرقان آیه : 74 «پروردگارا، به ما از همسران و فرزندانمان آن ده که مایه روشنىِ چشمان [ما] باشد، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان.»