2777
2789

منظورم س ک س چت هست 

خودتونو جمع کنید که چی آخه عکس لختی بفرستید برای دیگران بعد بیایید اینجا التماس که چکار کنم ؟یعنی اون لحظه چی فکر میکنن که عکس و فیلم میفرستن 😒

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

موندم اینا کجاس که من نمیبینم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش نمیان نظر سنجا کنن عکس بزاریم یانه  کار که از کار گذاشت‌میان میگن ماهم هیچ کاری نمیتونیم ...

آخه طرف نه شوهرته نه دوست پسرته نه هیچی همینجوری ورداشته عکس لختشو داده تازه میگه تهدید میکنه که دوباره بفرستم خوب دیگه ادامه نده اینو هر کسی میفهمه 

یه سری ها خودشونو زدن به کوچه علی چپ 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

آخه طرف نه شوهرته نه دوست پسرته نه هیچی همینجوری ورداشته عکس لختشو داده تازه میگه تهدید میکنه که دوب ...

چی شده؟ 

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
قضاوت.مخصوص.خداست#   قضاوت.نکنید#   قضاوت.ممنوع#  

آخه هر چی بچه ها میگن ادامه نده باز حرف خودشو میزنه 

از چند روز پیش میگفت که گفته عکس بفرست بچه ها گفتن این کارو نکن حالا فرستاده اومده میگه چکار کنم 

آخه باور میکنید که عکس خودشون باشه؟اینستا پر از این عکساس .اون التماسای بعد از عکسم بره طبیعی جلوه د ...

نمیدونم والا خداکنه که دروغ باشه ولی این درس عبرتی باشه برای دیگران که سریع عکس و فیلم ندن 

آخه هر چی بچه ها میگن ادامه نده باز حرف خودشو میزنه  از چند روز پیش میگفت که گفته عکس بفرست بچ ...

خودش گفت عکس اینجوری فرستاده????

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
نمیدونم والا خداکنه که دروغ باشه ولی این درس عبرتی باشه برای دیگران که سریع عکس و فیلم ندن 

مطمئن باش نی نی سایتیا زرنگ تر از این حرفان وقتی پربازدیدا دروغه میخوای عکسا راست باشه.

چی شده؟ 

یه خانومه میگفت که با یه مشاور تو سایت آشنا شدم حالا با تهدید ازم س ک س چت تصویری میخواد  حالا خداکنه که دروغ بوده باشه 

خودش گفت عکس اینجوری فرستاده????

آره الانم بهش گفته بود برو دستشویی کلا لخت شو فیلم بفرست 

یه خانومه میگفت که با یه مشاور تو سایت آشنا شدم حالا با تهدید ازم س ک س چت تصویری میخواد  حالا ...

تو سایت خودمون 😕 باو بلاکش کنه بره دیگ مجازی همش ی دکمس اخه چرا اجازه بده بحث ب این چیزا بکشخ

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖