2777
2789
عنوان

حس مرگ داشتن

202 بازدید | 15 پست

سلام.نمیدونم چرا چندوقته حس مرگ دارم..مرگو دوستدارم.. شاید از فوت بابام باشه شایدم نه..۸ماهه زایمان کردم..شایدم ازاین..اما حس مرگ ولم نمیکنه...دوست دارم بمیرم...کسی هست مثمن باشه یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم احساس میکنم مرگم نزدیکه

خیلی نگران دخترمم اگه من بمیرم بدون مادر چیکار کنه بچم🥺

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

افسردگی بعد از زایمانه خاله منم اینجوری شد متاسفانه... خیلی شاد بود ولی وقتی این اتفاق براش افتاد حتی میخواست خودشو‌ بکشه ماجرا زیاد داشت حتما پیش یه روانشناس برو

خیلیا اینطوری شدن، مادر بزرگمم وقتی خاله کوچیکم رو به دنیا اوارد افسردی بعد از زایمان گرفت و خودشو کشت تو خانواده مادرم زیاده فکر کنم از طبع سرد میاد

افسردگی بعد از زایمانه خاله منم اینجوری شد متاسفانه... خیلی شاد بود ولی وقتی این اتفاق براش افتاد حت ...

بنظرتون قرص میشه خورد یا نه..دکترم نمیشه رفت تو این مریضی .زندگیم داره ازدست میره

بنظرتون قرص میشه خورد یا نه..دکترم نمیشه رفت تو این مریضی .زندگیم داره ازدست میره

خاله من که مجبور شد به خاطر قرص به دخترش شیر نده اصلااا فقط شیر خشک میداد بهش

دکترش گفته بود 

بنظرم قرص بخور