2777
2789
عنوان

چکاربایدبکنم

52 بازدید | 4 پست

خیلی حساس وغیرتیم...نامزدم گفت که یه مرد۴۰ساله متاهل دوست دختردوستشواذیت میکنه دختره گریه کرده پیش دوستش...بعدنامزدم میگه که منم اگ دعواباشه میرم کمکش...گفتم به توچه توسرپیازی یاتهش...میخای بلایی سرت بیاد؟گفتم تواصانمیدونی دختره کیه چکاره...فیلمشه لابدمیخابگع من خاطرخواه دارم همه جوره ...اونم گفت اینجورنگو...ادماروقضاوت نکن...خیلی بهم برخوردکه اینجورجانب داریشوکرد...واقعابهم ریختم ...بعدش رفتم نمازبخونم وازون موقع دیگ نرفتم واتساپ ...ازمامانم اخوالموپرسیدگفتم بگه که نمیخوادمزاحم درست شه اخه فرداامتحان داره...اونم بهم پیام دادچقدخوبی ودرکم میکنی واینا...نمیدونم فرداچه عکس العملی نشون بدم...اون میگه توهمش جنگ میکنی باهام الکی...هی میگم تموم کنیم تموم کنیم...ولی اون خواهان تموم شدن نیست...واقعادست خودم نیست این همه بهم میریزم 😔مقصرمنم یااون😔اینم بگم خیلی دخترحساسیم وبددلم وشکاک...به نامزدمم هنوزسعی نکردم اعتمادکنم چون واقعاجامعه خرابه نمیخوام ضربه بخورم واقعاسختمه...عه یچیزدیگ چن دقیقه پیش رفتم دیدم تلگرام انلاینه من فک کردم داره درس میخونه اون بدتربهمم ریخت واقعابدنم یخ کردفکرای بدبهم حجوم اورد...هعیییییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷