2777
2789
عنوان

توقیف ماشین برا مهریه......

| مشاهده متن کامل بحث + 12076 بازدید | 43 پست
تبصره و قانون بماند من با خود رئیس دادگاه هم بحث کردم نظر شخصی هم اعمال میکنه خدا ازشون نگذره 

میدونی خیلی قدیما برای طلاق و مهریه پدر مردها رو درمیاوردن اما الان چی آخ

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه کار پلیس همینه خودم انجام دادم برو در خونه به پلیس زنگ بزن 

وای اینطور باش،خیلی خوبه فقط باید،قبلش،مطمین باشم،ماشین،تو،پارکینگ،اونروز بعدش زنگ بزنم،پلیس خیلی ممنون،که راهنمایی کردی عزیزم

وای اینطور باش،خیلی خوبه فقط باید،قبلش،مطمین باشم،ماشین،تو،پارکینگ،اونروز بعدش زنگ بزنم،پلیس خیلی مم ...

اره مطمئن باش بعد زنگ بزن چون شوهرت میفهمه و قائم میکنه 

ماشین وسیله کارش نیست ؟ مثلا مسافر کشی باهاش بکنه 

اره مطمئن باش بعد زنگ بزن چون شوهرت میفهمه و قائم میکنه  ماشین وسیله کارش نیست ؟ مثلا مسافر کش ...

نه وسیله،کارش،نیست گلم بعد که ماشینو،میبرن پارکینگ میشه میزنن بنام من؟

خداروشکر عزیزم  رای دیوان؟

نه عزیزم دیگه اعتراض نزد تا به دیوان بره 

شهر خودمون رای طلاق داد اعتراض زد رفت مرکز استان دوباره رای اولیه تایید شد دیگه اعتراض نزد که دیوان بره 

منم ۳ ساله درگیرم 

نه وسیله،کارش،نیست گلم بعد که ماشینو،میبرن پی میشه میزنن بنام من؟

اول باید ماشین کارشناسی بشه که قیمت گذاری بشه بعد اگه رو قیمت مشکلی نداشتی تاریخ مزایده میزنه روز مزایده به بالاترین قیمت میفروشن اگه خودت هم میخواستی که خودت هم تو مزایده شرکت میکنی 

این پروسه حداقل ۳ تا ۴ ماه زمان میبره 

اره مطمئن باش بعد زنگ بزن چون شوهرت میفهمه و قائم میکنه  ماشین وسیله کارش نیست ؟ مثلا مسافر کش ...

شاید برگه بیاره بگه باهاش تاکسی سرویس کار میکنم وسیله کاره باید ثابت کنی که اینطور نیست 

چون اگه وسیله کار باشه برای مهریه نمیشه برداشت 

اول باید ماشین کارشناسی بشه که قیمت گذاری بشه بعد اگه رو قیمت مشکلی نداشتی تاریخ مزایده میزنه روز مز ...

اهان پس من باید از طریق اجرای ثبت بزارم ماشینو،مزایده،اره؟