2777
2789
عنوان

زردی طول کشیده ورنگ پوست نوزاد

7327 بازدید | 27 پست

سلام خانوما ..دخترم روز سوم تولد زردی گرفت با عدد۱۴ و چهارروز تو خونه زیر دستگاه فوتوتراپی بود ونهایت با زردی ۸ اوردیمش بیرون و وکتر گفت دیگه خطر رفع شده ..زیر دستگاه که بود بدنش مث برف سفید بود چندروز بعد کم کم دوباره زرد شد و عددش رو چک کردیم دوباره ۸ بود ۲۴ روزگیش دوباره چک کردیم شده بود ۱۰..الان یک ماهشه و پوستش خیلی زرد وتیره هست اصلا نارنجی شده بچم ..سوال اولم اینه که ایا زردی ۱۰ خطرناکه واسه این سن؟و اینکه رنگ پوستش برمیگرده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيرم نگران نباش پسر منم دقيقا همين طور بود

اگر شير مادر ميديد بچه شما زردي شير مادر داره و تا ٢ ماهو نيم پوستش زرده بعد درست ميشه

بالا بودن زردي هم مهم نيست

بزن تو نت در موردش بخون

🐣
رنگ پوستش که دوباره سفید میشه بچه های من تا دوماهگی زردیشون طول کشید

بعد از دوماهگی رفع میشد؟صورتشون زرد بود؟اخه دختر من صورتشون نارنجی شده انگار ..عدد زردیشون تا یه ماهگی چند بود؟

عزيرم نگران نباش پسر منم دقيقا همين طور بود اگر شير مادر ميديد بچه شما زودي شير مادر داره و تا ٢ ما ...

خیلی خونوم دکتر هم بردم گفت زردی ۱۰ تو این سن خطر نداره اما دارم میبینم که دخترم روز به روز زرد تر میشه و سیاه وزرده انگار خیلی ناراحتم 

بچه اولم سفید پوسته تا شش ماهگی زردی داشت.   ولی دکتر فوق تخصص میگه خوب نیس زردی ادامه پیدا کنه.   ببریش فوق نوزادان بهتره

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
یعنی تا ۶ ماهگی رنگ پوستش زرد بود؟

بله

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
خیلی خونوم دکتر هم بردم گفت زردی ۱۰ تو این سن خطر نداره اما دارم میبینم که دخترم روز به روز زرد تر م ...

عزيزم منو شوهرم خيلي سفيديم

پسر من اينقدر زرد بود كه به سياهي ميزد 

بعد دو ماهو نيم مثل برف شد

🐣
بچه زردی میگیره بستری کنیین حتما از پسر من صب صب ازمایش میگرفتن و همین ک از زیر دستگاه میومد بیرونزر ...

دخترم از زیر دستگاه که اومد بیرون مث برق شده بود بعد دوباره رنگش زرد شد 

سلام،بله رنگ پوست حتما برمیگرده ولی اگه شیر خودتو میخوره خیلی رعایت غذایی کن چیزایی که طبع گرم دارن اصلا نخور،عرق کاسنی هم خودت بخور هم بدن نوزادتو باهاش بشور تخم خرفه هم از عطاری بگیر خیلی خوبه کلا من به خاطر زردی پسرم در کنار دستگاهی که اوردیم خونه از طب سنتی خیلی نتیجه گرفتم،یه قرص هم بود که دکتر داد توشیرم حل کردم دادم پسرم ولی اسمشو یادم نیست

عزيزم منو شوهرم خيلي سفيديم پسر من اينقدر زرد بود كه به سياهي ميزد  بعد دو ماهو نيم مثل برف ش ...

واقعا؟یعنی امیدوار باشم؟اخه ما اصلا سبزه نداریم دخترمم ابرو ومو بور چشما ابی پوست نارنجی بخدا دلم میگیره ..هرکی هم میرسه میگه چرا سیاهه

دخترم از زیر دستگاه که اومد بیرون مث برق شده بود بعد دوباره رنگش زرد شد 

عزيزم اگر تا الان زردي داره و شير خودتو ميخوره به حرفم گوش بده و بچه رو نبر الكي ازمايشگاه 

خودش تو ٢ ماهگي خوب ميشه

🐣