2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووف عفونت دهانشویه میزنی

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

من کلی با این مشکل دست پنجه نرم میکنم کلی انتی بیوتیک و مسکن میریزم تو معده بدبخت ولی فقط سفتریاکسون جوابه برام و این ک خودم تخلیه میکنم لثمو ی بار دکتر سوزنش زد تخلیه شد الان هر وقت لفونت میکنه تخلیه میکنم جالبه عفونت داره ولی ببخشید بو نداره خداروشکر

برام دعا کنید 
آموکسی سیلین و مترونیدازول 

داروهایی که این دوست عزیز گفته و آب نمکم حتما غرغره کن خیلی تاثیر داره

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
دهانشویه نداریم    

عه مریرم گلی هم برای عفونت خوبه داری اینو یا یه چیز دیگه پیشنهاد بدم

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
اینم ندارم متاسفانه

دیگه چای کیسه ای که دارین 

برو بردار یک بار ازش استفاده کن بعد چای کیسه ای بزار یکم 

خنک سه بزار رو لثه هات دردش کم میکنه

اونیکه میخوری آنتی بیوتیکه؟چجوری تخلیه میکنی؟مگه میشه؟

اره کلی میخوروم سفکسیم .مترونیدازول و اموکسی.کلیندامایسین .امپول پینیسیلن از همه دوزش .ولی فقط سفتریاکسون خوب بود.برای تخلیه اون قسمت ک منشا درد بود با سوزن سوراخ کرد تخلیه شد منم یاد گرفتم همین کارو 

برام دعا کنید