2777
2789
عنوان

خستم خیلی

82 بازدید | 16 پست

من مادر شوهرم یکم مریضع شوهرم چند شبه پیششه 

بعد امروز گوشواره من شکست ب شوهرم گفتم از جایی ک خریدم ببر بیین جوش میدن از ساعت ۸ شب ب این پیام دادم سین زد هی ج نداد هی سین کرد هی ج نداد اخرشم الان ساعت ۱ و نیم نوشت ک اره سرم درد میکنه نمیتونم ب گوشی نگا کنم منم گفتم واسه همینه ۲۴ ساعته انلاینی. خستم کرده این ادم چند روز پیشم دستش روم بلند شد قرار شد ادم شه ولی من چیزی حس نمیکنم هنوزم سرد بی احساسه خستم کرده واقعا😭 هی من محبت هی اون میزنه تو ذوقم دیگ صبرم سر اومد الان ۳ هفتس همش اینه وضعیت دعوا دعوا دعوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بی اعتنایی کن از این مشکلات زیاد پیش میاد این نیز بگذرد فقط خیلی دورو اطرافش نباش

چرا اخه ؟؟ مگ زنش نیستم مگ دوسم نداره؟؟؟ عههه من یه سوال کوچیک ازش داشتم از ۸ شب ریجکت میکنه

مگه کسی نداره مادر شوهرت خب براش کارگر بگیرن بره پیشش اگه پول داره. تو هم برو باهاش تنها نمونه یک وق ...

نه بنده خدا 

حرف پرستار بزنم سرمو میبرن منم سر میزنم بهشون چند وقت یه بار صب تا شب میمونم اما باید صبا برم مطب خیلی دیرم میشه شب بمونم

چرا اخه ؟؟ مگ زنش نیستم مگ دوسم نداره؟؟؟ عههه من یه سوال کوچیک ازش داشتم از ۸ شب ریجکت میکنه

عزیزم گوش بده بحرفم

چند سالته

چند ساله ازدواج کردی

کاملا درکت میکنم

اما الان وقت دعوا نی

خب دختر خوب ی ذره وا بده. میبینی زیاد حوصله نداره ی مقدار اجازه بده تو لاک خودش باشه،زیاد بهش گیر ن ...

حالش بده از صب انلاین جواب یه سوال کوچیک‌منو نمیده؟؟ 

اونم سوالم انقد زیاد نبودش اعصابمو ریخت بهم خودش میدونه وقتی اینجوری میکنه من دست خودم نیست میریزم بهم 

عزیزم گوش بده بحرفم چند سالته چند ساله ازدواج کردی کاملا درکت میکنم اما الان وقت دعوا نی

۲۰ سالمه 

۲ سالع ازدواج‌کردم

خسته شدم کلا ۳ هفتس اخلاقش عوض شده با من ۱ هفتس یه دوست دارم‌سادع نگفته کسی هی هروز کلی رفتارای عاشقانه داشت

۲۰ سالمه  ۲ سالع ازدواج‌کردم خسته شدم کلا ۳ هفتس اخلاقش عوض شده با من ۱ هفتس یه دوست دا ...

عزیزم سنت کمه هنوز تجربه نداری.دوستت داره،مشکل خاصی هم نیست ولی ترجیح میده فعلا ی مقدار ازت فاصله بگیره و تنها باشه و دوباره خودش رو پیدا کنه.مردها هر چند وقت یکبار اینجوری میشن،مشکلی هم ندارن،فقط میخوان تنها باشن.همین.

بهش گیر بدی برات مشکل ساز میشه .

عزیزم سنت کمه هنوز تجربه نداری.دوستت داره،مشکل خاصی هم نیست ولی ترجیح میده فعلا ی مقدار ازت فاصله بگ ...

خب اوکی خودشو تو ۳ هفته پیدا نکرد ینی؟؟ من خیلی درکش میکنم حتی میبینم اینجوریه ۲ ۳ روز حتی باهاش حرف نمیزنم 

ن‌پی ام نه زنگ وقتی سر کاره هیچییی میذارم واسه خودش باشه 

ولی این ۳ هفته عجیبه برام یکم ک یه بارم تو این روزا مچشو گرفنم ب یه دختره پیشنهاد رل میداد