2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

169 بازدید | 23 پست

بچه ها حلقه پلاتین برای آقایون بده؟ 

قیمتش چنده کسی میدونه؟ 

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

نمیدونم قیمتش رو ولی بد نیست بنظرم 😍😍😍

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پلاتین

نقره بهتره

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

اشکال نداره

باید بخری

دو برابر طلاست

یادمه سال نود حلقه من شد 300مال شوهرم800

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
اشکال نداره باید بخری دو برابر طلاست یادمه سال نود حلقه من شد 300مال شوهرم800

نه عزیزم دوبرابر نیست خیلی بالاتر نیست حلقه شوهرت خیلی گرون تر افتاد چون سنگین تر بود وزنی 

چرا پلاتین نقره بهتره

نقره ارزش نداره و سیاه میشه ضایع است

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
نقره ارزش نداره و سیاه میشه ضایع است

اره اینم هست البته

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
نه چرا بده؟ از طلا گرون تره. قیمت دقیق ندارم

منظورم از بد اینه مثل طلا ضرر نداره؟ 

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻