ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هر موقعی از یه چیزی دلخور شدیم همونجا آروم با هم حلش میکنیم نمیذاریم عقده بمونه تو دلمون، پیش خانوادش تعریفشو میکنم خیلی کیف میکنه احساس مردونگی بهش دست میده، به بچه ها میگم قربون صدقه باباشون برن بعدش میگن مامان یاد داده😊 یه نگاه به من میکنه میگه ممنونم، بدی خانواده خودمو و خودشو نمیگم ولی اگه ببینم از چیزی در مورد خانوادم ناراحت شده اگه راستکی باشه بهش حق میدم و میگم درست میگی حق با تو هست به طور عجیبی آروم میشه حتی خودش میگه ولش کن مهم نیست،وقتی گاها بهانه گیری الکی میکنه و ناراحتم میکنه رک میگم این کارو نکن بهم برمیخوره اجازه نمیدم تحت هیچ شرایطی بهم توهین کنه چه درست چه غلط و..... خیلی چیزای دیگه
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم