کل دوره ی درمان 9روزه
3روز اول انجیر و خرما و کشمش( من به عنوان میان وعده میخوردم صبح و ناهاروشام)
3روز بعدی عسل و سیاهدانه ناشتا(سیاهدانه رو نکوب و سعی کن بجویش.من دوتا قاشق غذاخوری میخوردم)
سه روز اخر شیر با تخم مرغ خام محلی(این تیکه ش خیلی بد بود😭)
توی این 9روز هر روز ناهار یک فنجان شیرین بیان دم کن وبخور( من شیرین بیان رو دیدم که مثل ریشه ست ولی اونچیزی که اون خانوم بهم داد برگ بود و به شدت تلخ ولی گفت این شیرین بیانه😕)
هرشب هم یک فنجان بومادران دم کن بخور
بعد تو این مدت 4شبش رو باید یه خمیر درست کنی بذاری رو شکم و تخمدانت.من 4شب اخر اینکارو کردم.خمیر رو میتونی به دوصورت درست کنی یکیش اینه که ماهی و خرمارو چرخ کنی و خمیر درست کنی که من از این خمیر نتونستم استفاده کنم بهم گفت این خمیر بهتر جواب میده ولی اگه امکانش نبود با ارد و تخم مرغ و پیاز رنده شده و شیر خمیر درست کن بذار رو شکمت.من این مدل رو انتخاب کردم ولی بوش افتضاحه مجبور بودم شب تو تراس بخوابم تا خفه نشمِتو همین 4شب که خمیر میذاری هرشب هم موقع خواب یه نبات کوچیک اندازه نخود به صورت واژینال بذار و یه پیاز هم کباب کن(زیاد هم کباک نشه من دایره ای قاچ میکردم و میذاشتم تو تابه رژیمی 5دقیقه گرم بشه) بذار تو لباس زیرت البته حواست باشه داغ نذاری میسوزی😁 بذار یکم خنک شه اما گرم باشه طوری که اذیت نشی
همین.امیدوارم برات نتیجه بده و به زودی بارداری سالمی تجربه کنی
ولی قبلش باتغذیه ضخامت رحمت رو بالا ببر و شوهرت رو حتما تقویت کن شوهر منم واریکوسل داشت اما خفیف بود به شوهرت هم هر روز ناشتا عسل و سیاهدانه بده تا دو سه ماه