2777
2789
عزیزم علت سقط هات چیبود؟ چقدر من از دنیا ناامیدشدم😔الهی خدا سالم بزاره تو دامنت البته وقتی غربالگری ...

علت سقط هام مشخص نشد قلب جنین تشکیل نمیشد یه سری ازمایش دادم حتی ژنتیک هیچکدوم مشکلی نداشت.فقط ضخامت اندومترم همش5بود و بیشتر نمیشد البته ازمایش هام زیاد بود همشو نرسیدم بدم که یه دفه ای و ناخواسته باردار شدم و خدا بهم رحم کرد تا اینجاش به خیر گذشته.

ایشالا که شما هم به زودی غافلگیر میشی

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
علت سقط هام مشخص نشد قلب جنین تشکیل نمیشد یه سری ازمایش دادم حتی ژنتیک هیچکدوم مشکلی نداشت.فقط ضخامت ...

عزیییزم😍😍😍چقدر امیدوارم کردی منم زخامت اندومترم پنجه این یعنی پایینه؟ اره دقیقا مشکل منم همینه عدم تشکیل قلب یعنی اصلا حتی به اون مرحله هم نمیرسه خونریزی میوفتم و تمام😔برا همین گفتم وقتی قلبش بزنه دیگه همه چیش اوکیه شوهرت مشکلی نداشت؟ از من شوهرم کمی حرکت روبه جلوش کنده

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییزم😍😍😍چقدر امیدوارم کردی منم زخامت اندومترم پنجه این یعنی پایینه؟ اره دقیقا مشکل منم همینه عد ...

شوهر منم کم تحرکی داشت با دارو درمان شد اما بعدش دوباره سقط کردم و قلب تشکیل نشد.من احساس میکنم از دارو گیاهی نتیجه گرفتم البته اول خواست خدا.

اصلا. ما امید نباش کسی که باردار میشه و سقط میکنه حتما میتونه یه بارداری سالم هم داشته باشه.

من به اصرار دوستم رفتم پیش یه مامای محلی که شاید سواد خوندن و نوشتن هم نداشت ولی خیلی چیزای علمی رو میدونست.خاله ی دوستم هم مثل ما سقط میکرد وجنین قلب نداشت حتی ای وی اف هم کرد باز جنین قلب نداشت و سقط شد دیگه دکترا بهش گفته بودن نمیتونی با تخمک خودت باردار شی و جنین سالم داشته باشی.این بنده خدا هم نا امید اومده بود پیش این ماما و دوماه بعدش باردار شده بود و الان پسرش 4 سالشه تازه تو سن چهل سالگی بچه دار شد بهش یه دوره درمان 9 روزه داده بود.

منم رفتم همین که به شکمم دست زد گفت رحمت پیچ خورده و خون به جنین نمیرسه تا قلب تشکیل بشه (من قبلا عکس رنگی داده بودم و رحمم حالت خمیده به جلو داشت خودم حس میکردم نرمال نیست اما دکترا گفتن ربطی به سقط نداره)همون داروهایی که به خاله دوستم داد به منم داد و 9روز استفاده کردم بعدش پریودم خیلی بهتر شد و درد پریودیم خیلی کمتر شد.من جرات نکردم به حرف اون ماما اعتماد کنم و باردار شم ترسیده بودم که اشتباه کنه و دوباره سقط شه نوبت دکتر عارفی تو تهران رو گرفتم و تمام ازمایش های سقط رو برام نوشت منم نصفشو انجام دادم نصف دیگه شو گذاشتم بعد پریودی که دیگه پریود نشدم و ناخواسته باردار بودم ماه سوم بعد درمان باردارشدم.ببخش طولانی شد فقط خواستم بهت بگم نا امید نباش 

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
عزیییزم😍😍😍چقدر امیدوارم کردی منم زخامت اندومترم پنجه این یعنی پایینه؟ اره دقیقا مشکل منم همینه عد ...

ضخامت 5 پاینه ولی میشه با تغذیه درستش کرد بزن تو نت هست اگه خواستی دوره درمان 9روزه مو برات میذارم شاید برای شما هم نتیجه بده.

البته قبلش حتماشوهرت درمان کنه بعد اقدام کن چون اکثر سقطا تقصیر اسپرم و تخمک بی کیفیته

شوهر منم کم تحرکی داشت با دارو درمان شد اما بعدش دوباره سقط کردم و قلب تشکیل نشد.من احساس میکنم از د ...

عزیزم😔😭😭😭😭😭اینچه حرفیه اتفاقا ممنونم که انقدر باحوصله برام تایپ کردی من عکس رنگی نرفتم ولی یه بلایه بدتر سر خودم اوردم یه دکتر گفت ممکنه بخاطر تخمک ضعیف باشه و تخمدانهامو تحریک کرد اونم سقط شد ولی بعدش من مومدم و یه پریودیه داغون تو همین تاپیک یهجاش گفتم که بعد سقط هربار پریود بعدیم ده روز بیست روز عقب میوفتاد..۶۰؛۷۰...  دیگه رسید به ابان ماه تا اردیبهشت و گفتن علایمیایسگیه زودرس داری😔 فقط داروهات چیبود مگه؟ خودش درست میکرد؟ خداوکیلی بعضیا واقعا دستشون معجزه گره  الهی خدا برات بچتو نگه داره😍که انقدر قلبم و شاد کردی امشب😘

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ضخامت 5 پاینه ولی میشه با تغذیه درستش کرد بزن تو نت هست اگه خواستی دوره درمان 9روزه مو برات میذارم ش ...

اخه درد همینه که شوهرم طبق ازمایشش فقطدو درصد حرکت رو به جلو کند بود ولی همه چیش نرمال فقط دکتر طبق سقط های من گقت شوهرت باید بره اورولوژیست که اونم تا دید گفت سونو..ولی جواب سونوش اصلا خوب نبود😔اما تنها مزییتش اینبود ک دگتر گفت درسته واریگوسل داره ولی هنوز هیچ اسیبی به اسپرم نزده و عالیه...ولی جواب سونو به این شکل بود  که واریکوسل دوطرفه فتخ دکطرفه و هیدروسل دوطرفه داره😔وگفتن چون تعداد عملهاش زیاده ریسک داره و پنجاه پنجاهه ممکنه خوب باشه یا کاملا  عقیم بشه😔برای همین هیچ دکتری واسش دارو نمیده  همینکه جواب سونورو میبینه..ـ.میگه باید انقدر فاصله بارداری ها کوتاه باشه ک ممکه بارداریه بعدی اسپرم سالم و تخمک سالم لقاح بگیره😔 ولی یه دکتر اخرهم که زد کلا فاتحه پریودیمو خوندم😔 تازه بعده دوسال پریودیم شده هر جهل پنجاه روز

عزیزم😔😭😭😭😭😭اینچه حرفیه اتفاقا ممنونم که انقدر باحوصله برام تایپ کردی من عکس رنگی نرفتم ولی یه ...

کل دوره ی درمان 9روزه 

3روز اول انجیر و خرما و کشمش( من به عنوان میان وعده میخوردم صبح و ناهاروشام)

3روز بعدی عسل و سیاهدانه ناشتا(سیاهدانه رو نکوب و سعی کن بجویش.من دوتا قاشق غذاخوری میخوردم)

سه روز اخر شیر با تخم مرغ خام محلی(این تیکه ش خیلی بد بود😭)

توی این 9روز هر روز ناهار یک فنجان شیرین بیان دم کن وبخور( من شیرین بیان رو دیدم که مثل ریشه ست ولی اونچیزی که اون خانوم بهم داد برگ بود و به شدت تلخ ولی گفت این شیرین بیانه😕) 

هرشب هم یک فنجان بومادران دم کن بخور

بعد تو این مدت 4شبش رو باید یه خمیر درست کنی بذاری رو شکم و تخمدانت.من 4شب اخر اینکارو کردم.خمیر رو میتونی به دوصورت درست کنی یکیش اینه که ماهی و خرمارو چرخ کنی و خمیر درست کنی که من از این خمیر نتونستم استفاده کنم بهم گفت این خمیر بهتر جواب میده ولی اگه امکانش نبود با ارد و تخم مرغ و پیاز رنده شده و شیر خمیر درست کن بذار رو شکمت.من این مدل رو انتخاب کردم ولی بوش افتضاحه مجبور بودم شب تو تراس بخوابم تا خفه نشمِتو همین 4شب که خمیر میذاری هرشب هم موقع خواب یه نبات کوچیک اندازه نخود به صورت واژینال بذار و یه پیاز هم کباب کن(زیاد هم کباک نشه من دایره ای قاچ میکردم و میذاشتم تو تابه رژیمی 5دقیقه گرم بشه) بذار تو لباس زیرت البته حواست باشه داغ نذاری میسوزی😁 بذار یکم خنک شه اما گرم باشه طوری که اذیت نشی 

همین.امیدوارم برات نتیجه بده و به زودی بارداری سالمی تجربه کنی

ولی قبلش باتغذیه ضخامت رحمت رو بالا ببر و شوهرت رو حتما تقویت کن شوهر منم واریکوسل داشت اما خفیف بود به شوهرت هم هر روز ناشتا عسل و سیاهدانه بده تا دو سه ماه

کل دوره ی درمان 9روزه  3روز اول انجیر و خرما و کشمش( من به عنوان میان وعده میخوردم صبح و ناهار ...

😖 یا خداا چقدر سختی کشیدی ها خیلی سخته ولی تا بتونم انجامش میدم ممنون از وقتی که برام گذاشتی خیلی خوشحالم کردی خیلی توضیحات برای اندومتر جالب بود برام رفتم خوندم واقعا یه علت اصلی همین خونرسانیه رحمه از من تو بارداری نه میلیمتر بود که سریع خونریزی افتادم و سقط...من قبلا به مرحله قلب میرسید اما الان وضع یه طوره ک اصلا نمیرسه به مرحله قلب و سریع خونریزی میوفتم😟کافیه لک ببینم تمامم دیگه ختم بارداریه مطمینم....ولی خوب اونجا همه پریودیم زود ب زود بود..اما الان چی😔😔پریودیم پنجاه روزه یا چهل روز شده😔ممنوونم بازم حتما انجام میدم 

😖 یا خداا چقدر سختی کشیدی ها خیلی سخته ولی تا بتونم انجامش میدم ممنون از وقتی که برام گذاشتی خیلی خ ...

9روزه ولی ارزششو داشت امیدوارم که سال دیگه دنبال تاپیک های زایمان طبیعی یا سزارین باشی😘

من قبلا این مرحله از بارداری برام رویا بود ولی خداروشکر تا الانش خدا کمکم کرده مطمئن باش به تو هم کمک میکنه

راستی منم دوتا از سقطام به مرحله ی تشکیل قلب نرسید همین که بی بی چک و ازمایش مثبت میشد به لکه بینی و خونریزی می افتادم تقصیر همون ضخامت اندومتره من برای ضخامت اندومتر قرص جوشان کیوتن کو انزیم میخوردم حالا نمیدونم واقعا تاثیر داشت یانه سه ماه خوردم

😖 یا خداا چقدر سختی کشیدی ها خیلی سخته ولی تا بتونم انجامش میدم ممنون از وقتی که برام گذاشتی خیلی خ ...

راستی بومادران پریود رو تا حدی تنظیم میکنه اگه میتونی یه دوره حتما انجام بده به سختیش می ارزه هرچند بومادران و شیرین بیانی که میخوردم به شدت تلخ و غیر قابل تحمل بودن ولی من قبل خوردن یه قاشق عسل میذاشتم انتهای زبونم چون اون قسمت از زبان بیشتر تلخی رو حس میکنه بعد با دمنوش میخوردم بهتر بود.

ولی عسل و نبات رو که قاطی دمنوش میکردم از تلخیش کم نمیشد یعنی هرچقدر شیرینش کنی باز تلخه پس اگه خوردی مث من عسل رو بذار انتهای زبانت

استارتر عزیز حلال کن 

ببخشید من تو تاپیکت خیلی حرف زدم معذرت میخوام😘

ایشالا که چن وقت دیگه فسقلیه نازت صحیح و سالم بیاد بغلت