2777
2789
عنوان

با خرید این خوشمزه ازم حمایت میکنید؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11240 بازدید | 1102 پست
😐خب باید میفهمیدی ...

چش به خدا میگم بهم حس شیشم بده مثل کارلرای سایت🤪😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چش به خدا میگم بهم حس شیشم بده مثل کارلرای سایت🤪😂

😆

🙄ازت قهر میکنم... میفهمی قدرمو

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
گلم چقدر خوبی. خدا بهترینارو برات رقم بزنه

ممنون عزیزم 

همچنین🌹

( کاربر سال ۹۸)[ دنیا۵۸۸]براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

@اعتصامی     @ماه،رخ     @ماه_تنها     @eshqbpayanm   & ...

سلام نگين گلى😍

چطورى؟

استارتر اميدوارم كسب و كارت پر بركت باشع😇

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلام نگين گلى😍 چطورى؟ استارتر اميدوارم كسب و كارت پر بركت باشع😇

سلام فاداتشم

خوبم تو چخبرا❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مرسی قربونت عوم🙄❤

💋💋

جوجوت کو؟؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
دلت نمیاد😌😌

چرا دلم نیاد؟؟