2777
2789

اره دیگه پایین نیست وگرنه زده بود..طبیعیه هرچی ماه بارداری بالابره جفتم ب سمت بالا حرکت میکنه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال منم تو ان تی پایین بود تو آنومالی نوشته بود فوندال خلفی ینی بالاترین قسمت، من همونجا از دکتر سون ...

اصلا حواسم نبود بپرسم

سونومو به زبان لاتین نوشته درست متوجه نشدم چیا نوشته

تا قبل از این شیاف استفاده میکردم 

دکترم شیافو گفت قطع کنم بجاش آمپول هیدروکسی پروژسترون بزنم هفته ای یه بار

اصلا حواسم نبود بپرسم سونومو به زبان لاتین نوشته درست متوجه نشدم چیا نوشته تا قبل از این شیاف استف ...

منم از اول تا  الان دارم شیاف میزنم یبار قرار شد قطع کنم ولی یکم انقباض داشتم دکتر گفت هرشب بزنم دوباره 

اره دیگه پایین نیست وگرنه زده بود..طبیعیه هرچی ماه بارداری بالابره جفتم ب سمت بالا حرکت میکنه

آخه همون لحظه ازش پرسیدم گفتم

جفتم تو ان تی پایین بوده هنوزم پایینه؟

گفت نه رفته بالاتر

حالا نمیدونم منظورش این بود هنوز پایینه ولی بهتر شده یا اینکه نه کلا رفته بالا دیگه

پس میتونم از استراحت در بیام؟

منم از اول تا  الان دارم شیاف میزنم یبار قرار شد قطع کنم ولی یکم انقباض داشتم دکتر گفت هرشب بزن ...

این انقباض منظورت درده؟

یا اینکه یهو یه قسمت شکمت احساس میکنی یه چیزی توش سفت شده؟

آخه همون لحظه ازش پرسیدم گفتم جفتم تو ان تی پایین بوده هنوزم پایینه؟ گفت نه رفته بالاتر حالا نمید ...

جوابشو نمیبری پیش دکترت ک نظربده؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜