2821
2789
عنوان

چیکار کنم 😔😔😔😔

137 بازدید | 8 پست

یه مدتی هست باهمکارم برا ازدواج اشنا شدیم و تقریبا تو محیط کار میدونن و من هر ازگاهی با ماشین این اقا میام خونمون-مادرم از همون اول مخالف بود و دلیل مخالفتش فقط و فقط ظاهر ایشون هست و چون من ظاهر بهتری دارم و خواستگار زیادی هم دارم مادرم میگه مورد های بهتر ازین هست چرا ایشون-از طرفی من با ایشون اشناشدم و خیلی با ایشون هماهنک هستم از نظر اخلاقی و...الان مخالفت مادرم رو نیدونن چن بارم خاستکاری اومدن مادرم جواب رد داد -الان به ایشون گفتم ولی هم قبول نمیکنن تموم بشه هم اینکه چون تو محیط کار همه میدونن این هم ازارمون میده.

نمیدونم جیکار کنم ایییین همه جون کندم برا استخدامی و قیثبول شدن توی شغل خوب اخرش اینطوری اواراه موندم-شب ها خابم ندارم بخدا-

بنظرتون چیمار کنم؟

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قیافش چقد بده مگه؟ فقط مشکل مادرت قیافشه؟

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

زندگی شماست عزیزم نه ما نه مادرتون 

ولی بدون مهم تر از هر چیزی اخلاقه 

تو این زمونه که همه مردم روانین 

اگه مورد خوبی پیدا شد به راحتی از دستش نده 

مهم اینه به دله تو بشینه 

قیافه واقعا اونقدر دلیل خوبی نیست 

تو همین سایت ببین چقدر دختر منتظر ازدواجن ولی مورد پیدا نمیشه 

با خودت صادق باش چون همه میدونن یا واقعا مورد خوبیه برات؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

اگه موقعیتش خیلی بد نیس باهاش ازدواج کن چون شناخت داری اززش.کی حال داره دوباره بره یکی دیگرو بشناسه از اول😒😒😒مادرتم راضی کن.بگو دوسش داری

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اشتباه کردی قبل قطعی شدن اجازه دادی دیگران متوجه رابطتون بشن. ولی در کل دلیل مادرت هم غیرمنطقیه. مگه اون میخواد باهاش زندگی کنه که ظاهرشو نپسندیده؟ یعنی واقعا تنها دلیل مخالفتش همینه؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز