2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید این سوال میپرسم واقعا معذرت می‌خوام راست میگن مرد ک کمرش خالی میشه برای مرد خوبه واینک ی تغذ ...

من‌میگم درسته تجربه شخصی واقعا مفیده برا میل جنسی و تقویت 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
ببخشید این سوال میپرسم واقعا معذرت می‌خوام راست میگن مرد ک کمرش خالی میشه برای مرد خوبه واینک ی تغذ ...

بله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من‌میگم درسته تجربه شخصی واقعا مفیده برا میل جنسی و تقویت 

آره منم خیلی شنیدم میگن برا مرد خیلی خوبه چون شوهر من واقعا ضعیف شده می‌خوام شروع کنم به تقویتش

ماشاالله فعالیتش زیاده به خاطر این ضعیف شده ببخشید این میگم ها😂

آره منم خیلی شنیدم میگن برا مرد خیلی خوبه چون شوهر من واقعا ضعیف شده می‌خوام شروع کنم به تقویتش ماش ...

نه بابا مشکلی نیست😂 ببین شیر موز درست کن یه مقدار بستنی وانیلی گردو فراون پودر نارگیل خرما دارچینم بریز توش مغز پستم خوبه و یه قاشق عسل قشنگ بمب تقویتیه معجون خوشمزه😋

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

بله درسته 🤐با عسل و خرما وگردو قاطی بشه هم یه معجون خوشمزه و مفیده 

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
نه بابا مشکلی نیست😂 ببین شیر موز درست کن یه مقدار بستنی وانیلی گردو فراون پودر نارگیل خرما دارچینم ...

فعلا فقط شیرش و موزش داشتم شوهرم اصفهانیه اگ اینا بخرم بهش بدم ک‌نمیخوره قاب می‌کنه نگاهش می‌کنه فقط 

البته محض خنده است اصفهانی بهشون ب نخوره خخخ

ممنون ک‌وقت گزاشتین برای من تشکر

خواهش میکنم🌹

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃