2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5 یا جمعه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خیر، فردا روز ۲۹ رمضانه، حتی ممکنه پس فردا هم عید نباشه

عربستان چی؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

نه عزیزم..فردا۲۹رمضانه....طبق تقویم پس فردا عید هست...حالا ببینیم چی میشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه عزیزم..فردا۲۹رمضانه....طبق تقویم پس فردا عید هست...حالا ببینیم چی میشه

خدا کنه عیدبشه 

حوصله سحریدرست کردن ندارم

خودم که پریودم حوصله شوهرمم ندارم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

سلام عزیز ببخشید اینجا سسوال پرسیدم شما تو تایپیک هاتون نوشتید سرکلاژ هستید میخاستم ببینم با وجود سرکلاژ عروسی خواهرشوهرت رفتی یانه منم الان موقعیت تو رو دارم 

خدا طورخدانا امیدم نکن 💖
سلام عزیز ببخشید اینجا سسوال پرسیدم شما تو تایپیک هاتون نوشتید سرکلاژ هستید میخاستم ببینم با وجود سر ...

اره رفتم عزیزم 

مگه میشد نرم شرمیشد

اره رفتم عزیزم  مگه میشد نرم شرمیشد

ممنون از جوابت 

الان منم میخام برم اصفهان 

میشه بگی داروچی مصرف میکردی و با اتوبوس رفتی ؟ بچت صحیح سالم ب دنیا اومد چندهفته بودی ؟

خدا طورخدانا امیدم نکن 💖
ممنون از جوابت  الان منم میخام برم اصفهان  میشه بگی داروچی مصرف میکردی و با اتوبوس رفتی ...

خواهش میکنم گلم 

نه من اشتباه منظورت رومتوجه شدم حنابندون شهر خودمون بود که من رفتم عروسی اصفهان بود نرفتم 

دارو هم هفته یدونه امپول فمولایف 

بنظرم نری بهتر باشه 

ممنون از جوابت  الان منم میخام برم اصفهان  میشه بگی داروچی مصرف میکردی و با اتوبوس رفتی ...

اره خداروشکر سالم بدنیا اومد 

۳۸ هفته زایمان کردم 

فقط ۲۲ ساعت درد کشیدم آخرم سزا رین شدم

اره خداروشکر سالم بدنیا اومد  ۳۸ هفته زایمان کردم  فقط ۲۲ ساعت درد کشیدم آخرم سزا رین شد ...

ب سلامتی خداحفظش کنه برات من فکر کردم عروسی  یاهمون حنا بندون رفتید یه شهر دیگه میخاستم شرایط تو ن بدونم‌

من سونو شدم همه چی خوب بود امروز راه افتادم طور ب قران برام دعا کن محتاج دعام 

خدا طورخدانا امیدم نکن 💖