2777
2789
عنوان

همگانی/

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 75 پست
قربونت بشم عید خودتم مبارک ابجی/ سلامتی..نیکا ی پاکت مجازی فرستاد بازش کردم جن بود قلبم دار تند میز ...

تف بش نکبت

منم قلبم ترکید

@نیکی0 😑

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

تف بش نکبت منم قلبم ترکید @نیکی0   😑

دیدیش؟/

اصن رنگم شدع گچ دیوار    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احتیاط باز شود😈😈😈😈😆😆😆😆 تقدیم با عخش به نگارم😍❤

@ایسان234  

بازش کن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@ایسان234     بازش کن/

من میترسم ندیده😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
من میترسم ندیده😐

/

ارع😑 تف😑

خخ/

دگ چ خبر؟/

درس میخونی؟/

با احتیاط باز شود😈😈😈😈😆😆😆😆 تقدیم با عخش به نگارم😍❤

تفففف بهت 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ببین🤣

دیدم💨😂😂😂

/

😂😂😂😑😂دیدم 😂😂😂😂😂😂خاک بر سرت نیکا

خخ/ دگ چ خبر؟/ درس میخونی؟/

فدات

نه😑

میانترمم شروع شده

یکیش دادم خوب بوده

۲۷ ام اناتومی دارم نگار🥲

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خاک بر سرتتت خااااک نیکاااا تف ب روووت تففف خدا بکشتت  دارم میلرزمممممممممممم

جررررر😂😂😂😂😂😆😆😆😆 آب قند بیارم؟😝😝😝😝😝😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قربونت بشم عید خودتم مبارک ابجی/ سلامتی..نیکا ی پاکت مجازی فرستاد بازش کردم جن بود قلبم دار تند میز ...

در این حد؟😂😂😂😂😂 گفتم با احتیاط با شود ک😝😝😝😝😝

کادوتو دوست داشتی ددی😝😝😝😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/