2777
2789
عنوان

همگانی/

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 75 پست
شت      

والا  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک به دلت نده بگو صدرصد افکار مثبت در کنارتلاش حتما حتما میشه❤❤

چقد حس خوب گرفتم ازت ، بعضی حرفا آدمو امیدوار میکنن 

شمام امروز همین چن جمله که گفتین کلی حس خوب داد بهم 

مرسییی❤❤

یکیش خودت جز خانواده امی دیگه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ای دردت د قلبم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

با احتیاط باز شود😈😈😈😈😆😆😆😆

تقدیم با عخش به نگارم😍❤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام نگارم  خوبی فاداتشم

سلام قلبم/

قربونت.تو خوبی ابجی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
با احتیاط باز شود😈😈😈😈😆😆😆😆 تقدیم با عخش به نگارم😍❤

خاک بر سرتتت خااااک نیکاااا تف ب روووت تففف خدا بکشتت  دارم میلرزمممممممممممم

سلام قلبم/ قربونت.تو خوبی ابجی؟/

عزیزدلممممم

عیدت مبارک عاجی قشنگم

بوص بت

خوبم من 

چخبرا نگارم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

عزیزدلممممم عیدت مبارک عاجی قشنگم بوص بت خوبم من  چخبرا نگارم

قربونت بشم عید خودتم مبارک ابجی/

سلامتی..نیکا ی پاکت مجازی فرستاد بازش کردم جن بود قلبم دار تند میزنع اصن یخ زدم از ترس....نوشتع بود تقدیم با عشق ب نگارم/

بازش کردم جن بود..میفهمی؟/

دارم میلرزم از ترس/

پوووف/

با احتیاط باز شود😈😈😈😈😆😆😆😆 تقدیم با عخش به نگارم😍❤

@آنید_پ