2777
2789

پوستم خیلی خشکه و پوستع های وحشتناک میده و میسوزع

*ثمین ۱۰ درصد اوره*

*دکتر ژیلا ۱۰ درصد اوره*

*کرم مرطوب کننده کیووی ک شبیه وازلینه*

*لوسیون بدن کیووی*

*روغن بچه فیروز*

اینارو مصرف کردم اصلا موثر نیس👆🏻👆🏻

قبلنا لاروش پوزای داشت یه بالم بدن که عالییییی بود تحریم شدیم ولی:|

من الان derma safe استفاده میکنم خوبه به نظرم

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از کرم فاربن استفاده کردی تابحال ابرسانی فوق العاده ای داره

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
استفاده کردم خوب نی

ببین اینا دیگه همشون در همین حد اثر میکنن

بیشتر از اینا باید اوسرین+اوره بگیری از داروخونه داروی ترکیبیه و نمیدونم بدون نسخه میدن یا نه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

فک کنم باید آزمایش بدی مشکل کبدی چیزیه شاید

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

توی حموم آب داغ استفاده نکن ولرم روبه خنک باشه لیف وکیسه نکش  شامپو بدن کرمی نوپریت بخربادستت ...

اینا همه رو رعایت میکنم

حتی با شماپو کرمی هم بدنم خارش داره

من لوسیون بدن هیدرودرم میزنم ، واسه کل بدن هر روز از نظرم خوبه

هر روز چجوری برای کل بدن لوسیون میزنین خسته نمیشین؟

آدم تا اخر عمر هر روز چجور باید کل بدن لوسیون بماله