2821
2789
عنوان

مدیریت زمان

44 بازدید | 4 پست

خانمهای متاهل که شاغل هم هستید بیایید بگید چجوری وقتتونو مدیریت میکنید که به همه کارهاتون میرسین 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من اصلا به زندگیم نمیرسم 😢😢

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

هیچ کسی نیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام نمیدونم مشکلتون حل شده یا نه، ولی من دوره کاپیتان زمان استاد جولایی رو پیشنهاد میکنم. دیدم دوره رو، عالی بوده ازشم نتیجه گرفتم. من مادر دوتا بچم امسالم کنکور شرکت کردم. و تو این ی ماه ک دوره رو میبینم واقعا تاثیر داشته

سلام نمیدونم مشکلتون حل شده یا نه، ولی من دوره کاپیتان زمان استاد جولایی رو پیشنهاد میکنم. دیدم دو ...

ممنون عزیزم 

نه والا همچنان مشکلم پا برجاست به هیچ کارم نمیرسم 🥺🥺

قیمتش چنده ؟ 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز