2777
2789
من

چطوری وات ساپ هک میکنن

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کسی هست که روانشناس باشه ؟

از این روانشناس الکیا نه

با چندتا روانشناس ارتباط داشتم که مسخره بودن 

کسی رو می‌خوام که تا آخرش باشه و منو درکم کنه ، حرفای خودشو بهم تحمیل نکنه و کاری نکنه که فقط یه مشت دروغ تحویلش بدم

کسی که واقعا روانشناس باشه و بتونه کمکم کنه

یه دختر ۱۶ ساله ی نوجوون هستم

هرکس بود درخواست بده 

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
چطوری وات ساپ هک میکنن

برنتمه بلدی

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

یکیو میشناسم ولی تگش کنم ترکیدم😐

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
اینجا کسی هست که روانشناس باشه ؟ از این روانشناس الکیا نه با چندتا روانشناس ارتباط داشتم که مسخره ...

روانشناس نیستم ولی قشنگ درک میکنم

تو همین سایت هزار بار گفتم تا حالا.

از این کارا نکنین.

من این کارو واسه یکی کردم 

داستان شده بود برام 

تا پای شکایت هم رفتن.

بعد راضی شدم بیخیال بشن.

این کارو نکنین عاقبت نداره.