2777
2789
عنوان

خوشحالم سینگل شدم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست

بچه ها من دانشجوی ارتباطاتم برای نظرسنجی توی پروژه دانشگاهم شدیدا به کمکتون  نیاز دارم

این لینک نظر سنجی هستش که گذاشتم

https://forms.gle/HHtnXhZXNZADMHMEA

ثواب داره .خدا خیرتون بده بدجور گیر کردم

دعاتون میکنم.

نفری یه صلوات هم برای سلامتی و برآورده شدن حاجتتون می فرستم.  

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهت ارامش بده سخته  شبا خیلی گریه میکنم💔 همش خوابشو میبینم

توام همینطور عزیزم

اشکالی نداره منم چند شب پشت هم خوابشو میدیدم و بدتر حالم خراب میشد این دوره رو که بگذرونیم روزی هزار بار خداروشکر میکنیم که بهم خورد

چشم حتما 

ممنون از محبتت حاجت روا بشی به حق علی

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
توام همینطور عزیزم اشکالی نداره منم چند شب پشت هم خوابشو میدیدم و بدتر حالم خراب میشد این دوره رو ک ...

مرسی گلم

اره منم یجورایی خوشحالم ک رفت همه میگفتن ادم درستی نیس ولی خب دوسش داشتم ولی مطمئنم خدا مصلحتم و میخواست که خیانت کرد

به خدا خیلی ایمان دارم 

چی هست باز نمیشه

نظر سنجی پروژه دانشگامه باید واسه استادم ببرم. چرا باز میشه عزیزم

جدی چن وقته باهاش بودی?

یک سال و خورده ای😁 

شاید به خاطر اینه که خودم باهاش کات کردم 🤷‍♀️ شایدم واسه اینه که لحظه اخر که فهمیده بود تمومه ...خود واقعیشو بهم نشون داد و فهمیدم چقدر ادم عوضی ای بوده😁 

وقتی فهمیدم عوضیه هم جدا شدن ازش خیلی برام راحت شد هم فراموش کردنش🤷‍♀️🤣

یک سال و خورده ای😁  شاید به خاطر اینه که خودم باهاش کات کردم 🤷‍♀️ شایدم واسه اینه که لح ...

خیلی خوبه خودت کات کرده باشی

خداروشکر از شرش راحت شدی

99 درصد عوضین