2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا بيهوشي بهتره

بي حسي از اين نظر خوبه كه ميتوني همون موقع گريه ي بچتو بشنوي و بچتو ببيني

ولي بي حسي باعث كمردرد و گردن درد ميشه خيلي بايد احتياط كني يه مدت بعدش حتي سرت رو هم نبايد تكون بدي

بعدشم ممكنه يكي مثل دكتر خواهرم خدااااايي نكرده گيرت بياد ناوارد باشه سه بار امپول فرو كنه تو كمرت ولي هنوز بي حس نشي و همونجور عذاب بكشي

من میخوام بی حسی انجام بدم چون همون موقه بچه رو میبینم و راستش از بیهوشی میترسم 

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بی حسی خیلی بده! یه آمپول شایدم بیشتر میزنن تو کمرت بعداز زایمان حتی نباید سرتو تکون بدی بعدا درد های شدید عضلانی میاد سراغت تا 24 ساعت نباید تکون بخوری

که نمیشه بعدشم کمردرد راحتت نمیزاره.. اما بیهوشی بهتره خواهر من سزارین کرد بیهوشش کردن درسته وقتی به هوش اومد درد شکم اومد سراغش ولی بعد از سه روز سرپا شد و راحت شد الانم کمردرد نداره اصلا 

به نظرم از بي حسي و عوارض و دردهاي بعدش بترس و بيهوش شو 

اخه الان بیهوشی هم انجام نمیدن فقط در صورتی که خیلی بترسی و حالت بد بشه بیهوش میکنن

بی حسی اگه رعایت بشه عوارض نداره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اخه الان بیهوشی هم انجام نمیدن فقط در صورتی که خیلی بترسی و حالت بد بشه بیهوش میکنن بی حسی اگه رعای ...

يعني اگه با دكتر زنان هم صحبت كنيم و بيهوشي بخوايم نميتونيم از دكتر نامه ي بيهوشي بگيريم؟

يعني اگه با دكتر زنان هم صحبت كنيم و بيهوشي بخوايم نميتونيم از دكتر نامه ي بيهوشي بگيريم؟

تا جایی که اطلاع دارم هر جایی انجام نمیده چون خطر به هوش نیومدن هست

عزیزم هر جفتش بستگی به دکتری داره که میری  حتما برو پیش دکتری که تجربش بالا باشه من یه دکتر میشناسم که خیلی کارش خوبه اسمشم مینا مهدویه خواستی شماره و آدرسشو بهت میدم بری پیشش دختر خاله منم پیش ایشون زایمان کرد خیلی راضی بود اون بی حسی انجام داد