2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا همین ببیین ادم دورو هست  دوستش ندارم

حواست باشه حالا که این مدل اگر حرفی از خانواده شوهر یا کسی که مشترک بینتون خواست حرف بکشه اصلا چیزی نگو اظهار نظر نکن و بحث و عوض کن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

جاری جاریه ولی بازم انسانه

هی الکی ادای بد بودنش و زور و حسادتشونو نگید

برو باش خوش باش

منم‌جاری خیلی زنگ میزنه خییییلی ولی من کلا از زنگ زدنا واس همه متنفرم خیلی رواعصابن تلفنا

اونم اصلا ناراحت نمیشه بدل نمیگیره چون واقعا چیز مهمی نیس 

مهم من واسش بدی نکردم و احترامشو قائلم

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
فردا میرم دیگه

بله عزیزم برو خوش باش

لازم نکرده هم درمورد زندگیت یا خانواده شوهر حرف بزنی 

تا اگ جاریت هرجور آدمی باشه فردا ضرر نبینی (( اینم‌گفتم‌ک از نگرانی دربیای بیرون))

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز