2821
2789
عنوان

برنج ایرانی.

2330 بازدید | 77 پست

خانوما بجز گلستان ی برنج ایرانی معرفی کنین از گلستان فعلی بهتر باشه،قبلا کیفیت گلستان خیلی خوب بود ولی الان نه،.

اگه کسی از شما نی نی سایتی ها سایت یا مغازه ک ارسال برنج داشته باشه می‌شناسین که واقعا برنج ایرانی خوب داشته باشه معرفی کنین.

مرسی♥️

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞

برنج هاشمی عالیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

طارم هاشمی 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بگم هاشمی یا کفایت میکنه😃

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
برنج هاشمی عالیه

ی دفعه از بیرون خریدم خوب نبود،الانم از دیجی کالا میخواستم بخرم نظرات خوندم خیلیا راضی نبودن،اصن برنج اصل نیستن،قاطی میزنن این خیلی بده

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞
ی دفعه از بیرون خریدم خوب نبود،الانم از دیجی کالا میخواستم بخرم نظرات خوندم خیلیا راضی نبودن،اصن برن ...

باید بیای خود شمال بخری ماخودمون هاشمی ۳بار الک شده میخوریم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز