2777
2789
عنوان

بی محلی

237 بازدید | 10 پست

من آدم مغروریم . هر کسی جواب سلاممو نده یا بی محلی کنه انگار که تیر خورده باشم . درواقع زود رنجم . وخیلی تنها هیچ دوستی ام ندارم .‌ میگم امروز توی مدرسه یکی دونفر بهم بی محلی رفنار کردن والانم ناراحتم . خیلی ناراحت میشم ازین کارا . مامانمم میگه بقیه به تو بی اعتنایی میکنن . آخه به من میگن تو اجتماعی نیستی . منم رفتم با دخترای فامیل یا بقیه ارتباط برقرار کردم اونام بی محلی . درواقع رفتار بدی باهاشون نداشتم .🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 گریه کنم حالم بهتر میشه 🥺 اشکال نداره منم امروز قسم میخورم به خدا که هرنز به هیچکی سلام نکنم

من همیشه جواب سلام میدم هیچ وقت اول سلام نمیکنم😎😊

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم سلام میدم رد میشم حوصله ندارم صبر کنم جواب بدن 😒😒😒🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
عزیزم تو همیشه اجتماعی و مهربون باش سلام بده و در هرصورت خوب باش ربطی به غرور نداره اونی که محل نمید ...

هرگز دیگه تحمل ندارم ازین رقتارا باهام بشه حس آویزون بودن دارم

هرگز دیگه تحمل ندارم ازین رقتارا باهام بشه حس آویزون بودن دارم

اخه کسی که بی احترامت میکنه سمتش نرو منم کسایی هستن که منو دوست دارن و احترام همو میذاریم وهستن کسایی که از من خوششون نمیاد منم سمتشون نمیرم بهترین کار همینه عزیزم

اخه کسی که بی احترامت میکنه سمتش نرو منم کسایی هستن که منو دوست دارن و احترام همو میذاریم وهستن کسای ...

آخه یک ساله همش بهم پیام میده ابراز علاقه بعد یهو میبینیش رفتارش،عوض میشه همین منم اولین بار بود حضوری میدیدمش