2777
2789
عنوان

چیشده ؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سید همسرتون هست؟؟

نه عشقم 

همینجوری پیش بره من قراره سینگل به گور بشم 

زندگی به شرط بودن با امام حسین ❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
کدومه؟ 

تو پربازدیدا بود فکر کنم ترکیده نمیدونم

کاربره از سر دلسوزی به استارتر گفت عزیزم بچه نمیاوردی کاش یهو استارتر برگشت گفت به حق سحر تو این وضعیت قرار بگیری 

کاربره هم بی اعصاب بود برگشت همه پستاشو ریپ زد هرچی از دهنس در اومد گف

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
نه عشقم  همینجوری پیش بره من قراره سینگل به گور بشم  زندگی به شرط بودن با امام حسین ❤️

😂😂😂عههه تووو اخرش سید نیومد بگیرتت🤣

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من خودم تو همی تایپک بودم. اول استارتر ی  حرفی زدن ک ای خانوم هم پرت شدن. بعدش فک کنم حل شد&nbs ...

اشتباه از من بود که این عکسو گذاشتم منظورم همه ی تاپیکاست 

هیچ کسی حالش خوب نیست

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
😂😂😂عههه تووو اخرش سید نیومد بگیرتت🤣

نه بابا در به در نمیدونم کدوم. گوریه🤣🤣🤣

مگه چ گفتم. 🤔😳 ببخشید 🙏 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

نه فداتون بشم 

منظورم اینه بله فرمایشتون کاملا متینه درسته نباید اینو مثال میزدم عزیزدلم بخدا بدونه منظور گفتم 

لحنم مشخص نبود بد برداشت کردین عشقم❤️

نه بابا در به در نمیدونم کدوم. گوریه🤣🤣🤣

😂😂😂میاد صبر کن