2777
2789
عنوان

چیشده ؟💔

203 بازدید | 37 پست

چرا چرا انقد زخم زبون چرا انقد دل شکستن 💔

چرا انقد پرخاشگری چرا انقدر نفرت 🖤

چرا حاله کسی خوب نیست 😟

هیچ کسی عمیقا حالش خوب نیست😢😩

چرا به خودمون نمیام 😔

چراااا 

چرا همه نفرت دارن نسبت به هم

چرا زبونا نیش داره😔

چیزی جز اومدن تو حالمونو خوب نمیکنه 

اللهم_عجلْ_لولیک_الْفرج#  

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش استارتر تاپیک شروع کرد بودم تو تاپیک 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

سلام. زندگی به شرط چاقو یعنی چی؟

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

خدایاااااااا🥺🥺

چ ادم عقده ای😑

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
سلام. زندگی به شرط چاقو یعنی چی؟

یعنی زندگی به شرط چاقو

چاق 🔪

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
فک کنم اون روز ی سوتفاهم بود تموم شد رفتاااا...  بعد ب خوبی تموم شد 😊

من کلی گفتم اینو دیدم منظورم همه چی بود عشقم❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️