2777
2789
عنوان

دعا رفع مشکل

219 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان من تو کارم یه گره خیلی بزرگ افتاده یه جا خوندم اگه ذکر یونسیه رو ۱۲۴۰۰۰ تا بگی اون مشکل رفع میشه اگه میشه لطف کنید در تموم کردن این به من کمک کنید کسی که کمک کنه مشکل اون بردم حل میشه 🙏🏻🙏🏻

من تو یه تاپیک خوندم این ذکر چون سنگینه نباید تعداد زیاد خوند.

حالا نمیدونم درسته یا نه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو یه تاپیک خوندم این ذکر چون سنگینه نباید تعداد زیاد خوند. حالا نمیدونم درسته یا نه

من سرچ کردم نوشته بود این ذکر برای رفع هم و غم هست و تعداد بالا هیچ مشکلی نداره

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 
من تو یه تاپیک خوندم این ذکر چون سنگینه نباید تعداد زیاد خوند. حالا نمیدونم درسته یا نه

نه عزیزم

ذکر که سبک و سنگین نداره

این حرفا رو عامه از خودشون دراوردن و مبنای شرعی و روایتی نداره

ذکر یونسیه عالیه برای رفع غم و اندوه

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
شما میخونی ؟

بله قبلا میخوندم

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
من سرچ کردم نوشته بود این ذکر برای رفع هم و غم هست و تعداد بالا هیچ مشکلی نداره

ممنون عزیزم

پس خوبه بخونیم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
نه عزیزم ذکر که سبک و سنگین نداره این حرفا رو عامه از خودشون دراوردن و مبنای شرعی و روایتی نداره ...

ممنونم عزیزم

استارتر تو همین یه تاپیک ۱۲۴ هزار تکمیل نمیشه.

هر روز چند تا تاپیک بزن تا تعداد بیشتری شرکت کنن