2777
2789
عنوان

ختم قران

113 بازدید | 18 پست

خانما تورو خدا اگر امکانش هست میخوام یه ختم قران بردارم برا پسرعموم که ۲۱ سالش از چهار طبقه افتاده دعا کنید ب خیر بگذره خدا بهمون برش گردونه کسی هست که قران بخون براش برای سلامتیش 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایشالا خدا شفاش بده و زودتر سلامتی شو به دست بیاره 

لطفاً به تایپک منم یه سر بزنین 🙏🏻😔

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

سلام عزیزدلم🙏🏻🙏🏻😍😍🌹خیلی خیلی متاسف شدم انشاءالله خدا به ایشون سلامتی و طول عمر عطا کنند عزیزم منم انشاءالله امشب جزء ۱۴ رو اگه خدای بزرگ کمک کنه به نیابت از ختم قرآن خودمون و شما میخونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹💖💐🌸💜🌲💞🧡🥰💕🌿💚💚💙💛🍀

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
سلام عزیزدلم🙏🏻🙏🏻😍😍🌹خیلی خیلی متاسف شدم انشاءالله خدا به ایشون سلامتی و طول عمر عطا کنند عزیزم ...

دستتون درد نکنه ممنونم 

عزیزم‌ببخشید من میخواستم بگم احتمالا امشب نتونم تموم کنم جزء رو ولی هروقت که خوندم به نیت ایشونم هست ...

باشه عزیزم ممنونم تو دعاهاتون فراموشش نکنید