2777
2789
عنوان

ختنه

237 بازدید | 7 پست

پسرم ۶ ماه و ۱۳ روزش هست میخوام ختنش کنم 

میدونم یکم دیر شده 

کسانی که تجربه برا پسرشون داشتن میشه بیان بگن چطوری بوده اذیت شده 

چکارهای اازمه انجام بدم‌

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

پسر اولمو روز چله اش ختنه لیزری کردم خیلییییییییییییییی راضی بودم دکتر دستشم سبک بود بچه بچه ختنه پنج دقیقه گریه کرد کلی شیرش دادم خوابید دو سه ساعت بعد بیدار شد یه ربع گریه کرد دوباره کلی شیرش دادم خوابید دیگه همه چی تموم شد. عالی بود

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر اولمو روز چله اش ختنه لیزری کردم خیلییییییییییییییی راضی بودم دکتر دستشم سبک بود بچه بچه ختنه پن ...

لیزری چیه 

میخوام با روش حلقه انجام‌بدم‌

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

سلام 

ان شاالله به سلامتی 

بهترین روش جراحی هست ، بهترین زمانه ختنه هم در سه ماهگی هست 

حتما هم برید پیش پزشک ، پیش کسایی که تجربی هستن نرید 

خب بچه الان ۶ ماهش هست ، بیشتر متوجه میشه و بیشتر هم اذیت ، اما دردش خیلی کوتاهه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

ما حلقه انداختیم اصلا راضی نبودیم فوق تخصص هم بود طرف. وای بچه م کباب شد یکمم گوشت اضافه اورده خیییلی کم. ولی دردش بد بود... تا وقتی بیفته یعنی دو هفته، درد داشت شب تا صب صب تا شب جیغ کشید... درحالیکه سنتی کرده بودیم زخمه زودتر خوب میشد و دردش کمتر بود... چ میدونم. ما نوزادیش ختنه کردیم.... فک کنم شش ماهگی دیگه حلقه خیلی دردش بیشتر باشه چ میدونم

لیزری چیه  میخوام با روش حلقه انجام‌بدم‌

والا من از اون دسته آدمهایی هستم که اگه حتی یه خرید کوچولو بخوام انجام بدم ته ته تحقیقات رو در میارم.انواع روشها رو‌ با تجربه های مختلف بررسی کردم تحقیقات میدانی هم کردم از اطرافیان .حتی به ختنه نکردن هم فکر کردم.نهایتا به روش لیزری رسیدم .

من برام مسائل جنسی آینده هم مهم بود که دچار زود انزالی نشه .تو روش حلقه متاسفانه ۹۰ مردها دچار زود انزالی میشن(سبک قدیمی) .از مزایای دیگه روش لیزری بالا کشیدن مجاری ادراریه که احتمال عفونت رو خیلی پایین میاره دکتر ارولوژی به ما گفت خیلی از خانواده ها نمیدونن بچشون مجاری ادراری پایین تشکیل شده و بچه مدام تو سالهای مختلف عفونت ادراری میگیره اما تو این روش ما همون موقع این مجرا رو بالا میکشیم الحمدلله بچم تو این مدت حتی یکبارم نگرفته اما بچه های برادرم و برادر شوهرام همشون حلقه بودن همشونم هر روز مشکل دارن

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷