iiizari مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 99 عنوان چی بگیرم 61 بازدید | 7 پست سلام بچها میخام مبل ازتهران برای جهازم بخرم کجاس قیمتاش مناسبه و کیفیت نسبتا خوبی داره ؟؟؟؟ 1400/02/21 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26229 قلعه میر هم کیفیت داره هم قیمتاش خوبه خیابان امام خمینی تو ملارد هم ی چندتا مغازه مبل داره ک اونجا هم قیمتاش خوبه بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
iiizari مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 99 قلعه میر هم کیفیت داره هم قیمتاش خوبه خیابان امام خمینی تو ملارد هم ی چندتا مغازه مبل داره ک ... بنظرتون با چهل ملیون میشه هم سرویس مبل هفت نفره و عسلی و با سرویس خواب کامل و ناهار خوری شیش نفره و میز تی وی و کنسول خرید
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26229 بنظرتون با چهل ملیون میشه هم سرویس مبل هفت نفره و عسلی و با سرویس خواب کامل و ناهار خوری شیش نفره و ... نمیدونم عزیزم یه قیمت حدودیه متوسط بدم خودت حساب کن من عید رفتم بازار مبل این قیمتا بود حالا بیشتر از اینا بماند مبل ۱۵ ۱۶ناهارخوری ۶ ۷سرویس خواب ۷ ۸ کنسول ساده چوبی ۲میز تی وی ۲ بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
iiizari مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 99 نمیدونم عزیزم یه قیمت حدودیه متوسط بدم خودت حساب کن من عید رفتم بازار مبل این قیمتا بود حالا بیشتر ا ... نهار خوری چندنفره قیمت گرفتی ؟کجا قیمت گرفتی ?بعد میشه عکس کنسول مورد نظرتو بفرستی
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26229 نهار خوری چندنفره قیمت گرفتی ؟کجا قیمت گرفتی ?بعد میشه عکس کنسول مورد نظرتو بفرستی ناهارخوری ۶ نفره ملارد سمت اندیشه بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26229 نهار خوری چندنفره قیمت گرفتی ؟کجا قیمت گرفتی ?بعد میشه عکس کنسول مورد نظرتو بفرستی بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱