mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18267 عنوان شپش سر 329 بازدید | 40 پست حنا برای شپش سر خوبه؟چرا انقدر زیاد شده ؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1400/02/21 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنگصبورم عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 5540 ما که نداریم...احتمال حیوان خونگی دارید...بعدشم برو شامپو مخصوص بگیر بزن یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم
yfdss عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 11064 وایاز عذابهای آخرالزمانه.صبح اتفاقا داداشم پرسید برای بچه هاش.اینها کلا قرنطینه اند. جایی نرفتند در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت! هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18267 ما که نداریم...احتمال حیوان خونگی دارید... بعدشم برو شامپو مخصوص بگیر بزن نه نداریم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
donyayefani عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 666 بخدا هیچ شامو و حنا و اسپند و اینا هیچ تاثیری ندارهفقط و فقط و فقط شانه فلزی که مخصوص این کارهینی من خودم تجربه همشو داشتم موهای دخترم ۱ متر بود پسرونه کوتاه کردمولی از روزی شونه خریدم شپشا رفتن که رفتن۲ سال درگیرش بودم
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18267 وای از عذابهای آخرالزمانه. صبح اتفاقا داداشم پرسید برای بچه هاش. اینها کلا قرنطینه اند. جایی نرفت ... منم بخدا خونه ام اصلا جایی نمیرم یه هفته است اینطوری شدم الان اومدم مامانم دیده میگه داری انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
yfdss عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 11064 یه دارویی هست خواهرام استفاده کردند. جواب گرفتند.خواهرم از ۱۵ نفر که مبتلا بودند تحقیق کردند، گفتند عالیه.یکیشون بعد از ۱سال درگیری با این خوب شده بود.آنلاین هم خریده بود خواهرم.الان ازش میپرسم بهت میدهم آدرسش رو در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت! هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
ابیدی عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 7399 تو رو خدا اگه کسی حیوون تو خونه داره و شپش میگیره سریع اون حیوون رو از خونه دور کنه مخصوصا اگه بچه مدرسه ای داره بخدا مدرسه باز میشه بیچاره میشیم
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18267 بخدا هیچ شامو و حنا و اسپند و اینا هیچ تاثیری نداره فقط و فقط و فقط شانه فلزی که مخصوص این کاره ین ... مامانم دونه دونه جدا کرد الانم می خوام رخت وخوابم رو بشورم از شوهرم هم جدا کنم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18267 یه دارویی هست خواهرام استفاده کردند. جواب گرفتند. خواهرم از ۱۵ نفر که مبتلا بودند تحقیق کردند، گفتن ... آره حتما بپرس بهم بگو خدا خیرت بده ممنون انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
donyayefani عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 666 مامانم دونه دونه جدا کرد الانم می خوام رخت وخوابم رو بشورم از شوهرم هم جدا کنم دونه دونه اصلا فایده ندارهباز دو روز دیگه میانفقط شونه بگیر برای همیشه خلاص شو