2777
2789
عنوان

الرژی عمل بینی

572 بازدید | 5 پست

دوستان من رفتم دکتر گفته مخاط بینیم ملتهب و کمی الرژیک بهتره عمل نکنم چون بینی کوچیک بشه ممکنه تنفس سخت بشه و از طرفی گفت بلکه زیاد بینیمو کوچیک نکنم.

کسی بوده مشکل مشابه منو داشته باشه و عمل کرده باشه؟

نمیدونم منظور دکتر الرژی بوده یا چی اخه من زیاد عطسه اینا ندارم.اصلا برای درمانش کاری نکردم.

من همین مشکل و داشتم عمل کردم یکم تنفس برام سخت شده. گرچه قبل عملمم کلا تنفس درست و حسابی نداشتم بخاطر آلرژیم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین مشکل و داشتم عمل کردم یکم تنفس برام سخت شده. گرچه قبل عملمم کلا تنفس درست و حسابی نداشتم بخا ...

یکم یعنی چی؟من دوست دارم بینیمو عمل کنم ممکنه بعدش پشیمون بشم؟جوری نشه کلا نتونم نفس بکشم؟

یکم یعنی چی؟من دوست دارم بینیمو عمل کنم ممکنه بعدش پشیمون بشم؟جوری نشه کلا نتونم نفس بکشم؟

خب بستگی داره به شدت آلرژی ، من اگه برم زیر درخت تو فصل بهار ، شبش با بدبختی نفس میکشم ، اما حواسم هست زیاد در معرض آلرژنا قرار نمیدم خودم و. ببین کلا راه بینیم کامل باز نیس، یه کوچولو گرفته.. که قبل عملم گاهی اوقات شبا با دهن باز می‌خوابیدم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خب بستگی داره به شدت آلرژی ، من اگه برم زیر درخت تو فصل بهار ، شبش با بدبختی نفس میکشم ، اما حواسم ه ...

آبریزش بینی نداشتی؟ میشه دماغ عملیو هی دستمال کشید؟ من آلرژی دارم همیشه آبریزش دارم دلم میخاد دماغمو عمل کنم از بس همه عمل میکنن هیچ اعتماد بنفس برام نمونده. ولی میترسم نتونم عمل کنم چون آلرژی شدید دارم همش آبریزش 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)