2777
2789
عنوان

این پسره چشه

442 بازدید | 44 پست

دوستان لطفا فاز منفی ندین و با توجه ب تجربه هاتون مثل خواهر بهم مشاوره بدین😁❤

من ی مدت با ی پسری بودم خیلی همو دوس داشتیم ولی اون یهو رفت گفت نمیتونه تو رابطه باشه شرایطش خوب نیست و ..تو این مدت چن بار رفت و برگشت داشت تا اینکه ۳ ماه هیچی نگفت و چن وقت پیش بعد ۳ ماه زنگ زد و پیام داد

اولش حرفای معمولی زد و گفت میخواستم حالتو بپرسم بعدش تبلیغ ی چیزی رو ک ارزون بود بهم فرستاد و گفت خواستم بهت بگم بخر خوبه

بعد این آقا همش گیر داده ک گوشی عوض کردی؟فلان چیزو خریدی؟چند بار پیام داده و اینا رو پرسیده و من هردفعه سرد و ی جوری ک ینی ب تو ربطی نداره جوابشو دادم..ب نظرتون قصدش از این سوالا چیه؟یا مثلا کلی حرف زد درباره اینکه وامی ک خودش میخواد بگیره جور نمیشه و بدبختی و فلان..

بهم گفت توام همه چی لازمت هست الکی داری تظاهر میکنی ک چیزی نمیخوای، در واقع نمیتونی بخریشون😐من خندیدم و آخرش گفتم منظورت چیه ک اومدی ب من غصه نداشته هامو میدی؟گفت ببخشید قصد غصه دادن نداشتم😐دیگه جواب ندادم اونم چیزی نگفت..(واقعا دوس ندارم بی احترامی کنم بهش)

حالا ب نظر شما واقعا فازش چیه ک بعد جدایی، بعد ۳ ماه اومده این حرفا رو ب من میزنه؟؟

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب من هنوز ته دلم دوسش دارم واسه چی بلاک کنم گفتم نمیخوام بی احترامی شه☹

آهان

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

احتمالا میخواد چیزی بفروشه میخواد شما بخری 

از همین فروشای اینترنتی بنظرم اصلا جوابشو نده

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
خب من هنوز ته دلم دوسش دارم واسه چی بلاک کنم گفتم نمیخوام بی احترامی شه☹

رفته رفته وقتی کسی گیرش نیومده برگشته بعد میخوای ناراحتم نشه😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐