2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هول نشو، شوهر همچین آش دهن سوزی نیست که اینقد هیجان زده بشی،من سر سفره عقد عین خیالمم نبود😄

خخخخ ولی  شوهر من خیلی ماه خوشبخت بشی گلم

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏

میشه ازت عاحزانه خواهش کنم منو دعا کنی؟؟

اسمم ایدا هست سر عقت تو دلت بگو ایشالا ایدا و عرفانم ی روز همین روزو تجربه کنن....🙂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
ممنون عزیزم چشم

مبارک باشه عزیزم انشالله خوشبخت بشید .🧡میشه لحظه ای دارن خطبه عقد رو میخونن دعا کنی که مشکل خالم حل بشه ؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

طلا جون 

منو سر عقدت دعا میکنی؟ 

میشه یادت بمونه؟ 

اسمم سحر 

بگو خدا یه فرصت دوباره به دلم بده و عشقمو برگردونه بگو قسمت منم بشه با عشقم 😢💖

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
میشه ازت عاحزانه خواهش کنم منو دعا کنی؟؟ اسمم ایدا هست سر عقت تو دلت بگو ایشالا ایدا و عرفانم ی روز ...

الهی ان شالله عزیزم اسکرین میکنم از صفحه یادم نره چشم حتما

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏