2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غیر ممکن چی باشه؟! منظورت تخیلیه؟! اره بده 

تخیلی نه چیزی که رسیدن بهش خیلی سخته 

مثلا همه میرن هدف های در دسترس و راه های متعارف رو انتخاب میکنن من ناخوداگاه دوست دارم برم دنباله سخت ها

تخیلی نه چیزی که رسیدن بهش خیلی سخته  مثلا همه میرن هدف های در دسترس و راه های متعارف رو انتخا ...

خب آخه اون هدف سخت چیه؟

شرایط رسیدن بهش تو ایران هست؟میتونی براش مهاجرت کنی؟

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
خب آخه اون هدف سخت چیه؟ شرایط رسیدن بهش تو ایران هست؟میتونی براش مهاجرت کنی؟

نه تو ایران نیست 

نمیتونم بگم چون مسخره میشم 

ولی با مهاجرت میشه بهش نزدیک شد

مثلا بعید و دور از دسترس  توی همه چی  حتی مثلا موضوع تزم یه چیز خیلس سخته که استادامم می ...

آهان 

خودتی و خودت 

ببین نیتونی؟!

اگر میتونی انجامش بده 

اگر هم که نه به حرف استادتون گوش کن 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
نه تو ایران نیست  نمیتونم بگم چون مسخره میشم  ولی با مهاجرت میشه بهش نزدیک شد

فضانوردی نیست؟

نه مثلا حل یه مساله است که ۱۰۰ ساله کسی حلش نکرده  درسته برم زندگیم رو بذارم براش؟

آهان 

فهمیدم 

یه چیزی مثل مریم میرزاخانی؟!

کل زندگی خودت رو نذار بخشی رو بذار 

بذار که بعداً حسرت نخوری 

موفق باشی 🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز