2777
2789
عنوان

نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
حتی محبت و توجه غیر مستقیم هم نمیکنه ؟

ندیدم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بهش بگو چته 

بهش میگم بهانه بیخود میاره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نامزدیم فقد نشون یه ساله میگه فردا فردا عقد میکنیم و هنوز هیچ 

عقد نکن تا دیر نشده جدا شو این آدم به درد زندگی نمیخوره 

دختر توجه میخواد محبت میخواد وگرنه پیر میشه 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
عقد نکن تا دیر نشده جدا شو این آدم به درد زندگی نمیخوره  دختر توجه میخواد محبت میخواد وگرنه پی ...

مرسی عزیزم 😔😔😔😭😭😭

مرسی عزیزم 😔😔😔😭😭😭

غصه نخور خداروشکر کن ک شناختیش قبل از اینکه عقد کنید یا چیزی بینتون اتفاق بیوفته

مخصوصا اینکه میگی با خیلیا حرف میزنه و ... خیانت اصلا بخشیدنی نیست 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
بهش میگم بهانه بیخود میاره

خب وقتی اینجوریه ولش کن بخدا مردا همون خوباشونم پدر آدمو در میارن چه برسه به اینکه هم هول هم نه بهت محبت میکنه و اینجور که شما میگی فکر کنم برات ارزشم قائل نیست 

شرمنده اینا رو گفتم ولی اگه الان ازش جداشی بهتر از اینه که فردا تاپیک خیانت شوهرتو بزنی یا مثلا بگی باهام سرده 

ایشالله هر چی که به صلاحته برات اتفاق بیافته 💕

غصه نخور خداروشکر کن ک شناختیش قبل از اینکه عقد کنید یا چیزی بینتون اتفاق بیوفته مخصوصا اینکه میگی ...

اره درسته

خب وقتی اینجوریه ولش کن بخدا مردا همون خوباشونم پدر آدمو در میارن چه برسه به اینکه هم هول هم نه بهت ...

فدات شم عزیزم