2777
2789
عنوان

دورهمی خصوصی دخترونه✌✌✌

| مشاهده متن کامل بحث + 23314 بازدید | 4712 پست
اول اسمم یادم باشه یه میرزا(اصطلاح کسی ک ادبیات زیاد حالیشه) اضافه کنم     میرزا شرلوک هکر ...

قشنگ میشه افرین😂

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
نمیدونم مطمئن نیستم ولی شک دارم همونطور ک شک ندارم زوجینم هس😐🙌✌

😐😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمشو خصوصی بگو ببینم😂😂😂 اینبار اومد سراغت بگو بیاد پیش من تا قشنگگگ بشورم بذارمش کنار😈😂

چقد خشنی تو   تو باید پسر میشدی....چاقو ک میکشی له ک میکنی میشوری گل که پرت میکنی سر قبر بابا یکم اهسته  ...... جدا از شوخی با این ادما دهن ب دهن نذار   تحویلشون نگیرین خودشون میرن پی کارشون

چقد خشنی تو     تو باید پسر میشدی....چاقو ک میکشی له ک میکنی میشوری گل که پرت میکنی سر قبر ...

آنتی بوی😐✌😂

من که فحش نمیدم با رعایت کمال ادب میزنم لهشون میکنم 

پیامامو با همین کاربری قبلیه مهدیه ی دیشبی دیدی؟ مث اون😂

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
😐این پیامو داده 👇 ببخشید دیر شد. ببینید من یه فمدام هستم. یعنی تمام علاقه ای که به جنس مخالف دارم ...

این مریض جنسیه....خودش هم گفته....فمدام(زن سروری) داره....مازوخیسم داره برده جنسی هم هستن این جور ادما.....در کل بی ازارن بدبختا ولی خب مریض جنسی ان....ایشالا ک سرش به سنگ بخوره بره پیش روانپزشک خوب شه

چقد خشنی تو     تو باید پسر میشدی....چاقو ک میکشی له ک میکنی میشوری گل که پرت میکنی سر قبر ...

ت فضا مجازی شاخ شدم وگرنه ت واقعیت انقده بچه خوبیممم😌😎😂😂

اع فاطی آن شد😍😍😍✌

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
آنتی بوی😐✌😂 من که فحش نمیدم با رعایت کمال ادب میزنم لهشون میکنم  پیامامو با همین کاربری قبل ...

همین ک من میگم   دهن به دهنشون نذار فقط نی نی یار تگ کن واسشون ارزش ندارن   یه خورده داداش بازی در بیارمااااا    

این مریض جنسیه....خودش هم گفته....فمدام(زن سروری) داره....مازوخیسم داره برده ...

انقد موضوع باز نکنید بچه اینجا نشسته اخه🙈😂😂😂

فاطی بذار آن بشی بعد برو