2777
2789

هر.هر.هر#  

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣

😐😐😐

منتظر ترکیدنت هستم...

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
والا اینجا سایت اقدامات قبل از بارداری. بارداری  تبادل نظر راجعبه خواهر شوهر. مادرشوهر.جاری. ش ...

اره متوجه شدم تو سایت طرفداری بودم هی بچه ها تیکه مینداختن نی نی سایت و از این حرفا اومدم ببینم چخبره 

چیز خاصی نیس خودتو درگیر اینجا نکن..😕

اره دقیقا تازه خواستم به یکی خوبی کنم  همه فکر کردن منظور خاصی دارم با اینکه خیلی وقته تصمیم گرفته بودم به کسی مشاوره ندم  گفتم بزار یه کمکی بکنم حالا اینجا که کسی ما رو نمیشناسه ثواب هم داره دیدم همه جبهه گرفتن