2777
2789
عنوان

خيانت همسر

512 بازدید | 38 پست

دوستان من از يه چيزاي مطمنم همسرم بهم خيانت ميكنه اونم با دوست دختر قبليش من سه سال اومدم تو زندگيش حسم و پي در پي شماره اش تو كل اين سه سال تو گوشي همسرم هر بار دليل الكي مياره ميخوام مطمن بشم باهاش در ارتباط چيكار كنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم داستان تورو دارم اگه شوهرت و دوست داری پیگیری نکن میدونم سخته من هر بار بهش گفتم بزار کنار اما گ ...

من دوسشم ندارم اينجور إنسان ها از حيوان پس تراند مگه ميشه دوست داشت!!!!!

میدونی چی برام جالبه؟اینکه مردی ک گوشیو قفل میکنه شرف داره ب اونی ک گوشیشو باز میزاره تا زنش ببینه گنداسو...برام عجیبه خب اینا بگیرن قفل کنن هم زنه راحت میشه هم خودشون ب خدا ۹۰درصده تاپیکای خیانت همه واسه این بود ک زنه رفت سره گوشی ....چه کاریه

خدایا شُکرت❤🧿

اگ بفهمی و مطمئن شی و بعدش جدا میخای شی ردشو بگیرو دنبالش باش تا مچشو بگیری وگرنه بهش فکر نکن ب روش هم نیار چون براش عادی میشه،، از یک‌مشاور کمک‌بگیر تا بتونی غیرمستقیم ازش دورش کنی

اگ بفهمی و مطمئن شی و بعدش جدا میخای شی ردشو بگیرو دنبالش باش تا مچشو بگیری وگرنه بهش فکر نکن ب روش ...

اها اره فكنم بايد برم مشاور ادامه زندگي با اين مرد واسم ذلت داره نه لذت