2777
2789
عنوان

قانون جذب ❤🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
خواهش میکنم عزیزم.    کلا نباید به چیزهای منفی فکر کنید اگه هر روز تمرین کنین عادت میکنین ...

مچکرم عزیزم 

میدونی من می خوام یه نفر جذب کنم 

یه سری خاطر بد باهاش دارم همین خاطره ها تو  تجسم من اذیت میکنه 🤦‍♀️

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای کائنات کوچک وبزرگ بودن خواسته فرقی نمی کنه  پس همیشه بزرگ فکر کن و بزرگ تجسم کن

یه کتابی هست به اسم کتاب راز و کتاب قانون جذب و کائنات منم تازگیا از گوگل پلی و بازار دانلود کردم دارم میخونم رایگانه میتونی دانلود کنی بخونی اطلاعاتت بره بالا

خدایا شکرت
یه کتابی هست به اسم کتاب راز و کتاب قانون جذب و کائنات منم تازگیا از گوگل پلی و بازار دانلود کردم دا ...

خیلی خیلی ممنونم 😍😍😍😍😍

مچکرم عزیزم  میدونی من می خوام یه نفر جذب کنم  یه سری خاطر بد باهاش دارم همین خاطره ها ت ...

تو همین کتاب در مورد جذب افراد هم توضیح کامل داده خیلی طولانیه 

میگم دیگه اگه بهشون فک کنی انگار دوباره داری همون خاطرات بد رو جذب می‌کنی همینکه این خاطرات به فکرت اومد بگو بعدی مثلا بگو بعدا در موردش فک میکنم تا اینکه هیچوقت اجازه نده ذهنت اونارو مرور کنه تا فراموشت بشه

خدایا شکرت
تو همین کتاب در مورد جذب افراد هم توضیح کامل داده خیلی طولانیه  میگم دیگه اگه بهشون فک کنی انگ ...

مچکرمعزیزم خیلی خیلی ممنون 

ان شاءالله که منم بتونم قانون به درستی یاد بگیرم