2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر پیمانی هست بله درست فهمیدی ولی  الان خیلی ها میرن آزاد ملی یا پردیس یا هرچیز فقط پرستاری میخواند اشباع شده حتی کسایی که ده سال پیش کنکور دادن ولیسانسم گرفتن دوباره امتحان میدن به امید پرستاری الان پرستاری اشباع شده چند سال دیگه کارش نیست

استخدام دولتی خب مثل همه ی استخدامیا سخته ولی اگر ایده ال گرانباشی بیکار نمیمونی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
دخترعموم پرستاره دوسال طرحش ورفت باز تمدید طرح زد وبازم مشغوله ولی استخدام نشده هنوز حقوقشم که خیلی ...

تا یکسال  تمدید میکنند دیگه نمیکنن خیلی هستن منتظر با طرحشون موافقت کنند بیان سرکار

نمیدونم فعلا که سه ساله سر کاره خانوم بازم میگه تمدید زدم الان سال چهارمه که داره میره 

دوسال و خورده آیش طرح خودش بوده ولی تمدید نمیکن مگه پارتی چیزی داشته باشی اونم زیاد تمدید نمیتونه بکنم فوق با پارتی دوسال یا سه سال

شما پرستاری؟نظرت در مورد بازار کار چیه؟

بازار کارش داره اشباع میشه اینقدر پرستار هست ولی زرنگ باشی تو بیمارستان خصوصی خیلی بیشتر از دولتی در میاری درمان پرستار بیکار خیلی کم هست ختی تو کلینیک هم میشه کار کنی حتی جلو دست دکتر  مخصوصا جراح زیبایی بیکار نمیمونن

بازار کارش داره اشباع میشه اینقدر پرستار هست ولی زرنگ باشی تو بیمارستان خصوصی خیلی بیشتر از دولتی در ...

ممنونم راستی نظرتون در مورد ارشد و تمدید طرح چیه؟ارشد واسه استخدام راحتتره؟تمدید طرح سخت موافقت میشه؟