2777
2789
عنوان

قدمی برای خودم

75 بازدید | 8 پست

بچه ها بیاین صادقانه بگین تا حالا چه کاری برای رشد خودتون انجام دادین که خیلی از خودتون بابتش ممنون هستین؟

اول خودم

تصمیم گرفتم بعد از مدت ها دوباره برم سراغ کتاب و مطالعه

تصمیم گرفتم تو اینستا مثل قدیم هر پیجی رو فالوو نکنم واقعا چیزهایی رو دنبال کنم که مفید باشند برام

کلاس آنلاین ثبت نام کردم که تو کرونا و قرنطینه واااااقعا حالمو بهتر کرد

کلا فقط تمرکزم رو گذاشتم رو یادگیری (حالا هر چیزی) 

کلا دیگه دنبال دعوا و تنش و زندگی روتین وار و کسل کننده نیستم! 

فقط هر چیزی که یاد بگیرم و حالمو خوب تر کنه

لطفا بگین شما تا حالا برای پیشرفت خودتون چه کار کردین که خیلی راضی بودین؟

مرسی که میگین و انگیزه می دین❤💚❤💚❤💚

تلگرام دیگه مثل قبل نمیرم ... فقط برای خبرو ... 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام درس بخونم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

یکی از مهم ترین چیزا اینه که به هر چیز منفی ای نگاه نکنیم توی مجازی و در موردش حرف نزنیم باید حواسمون به ورودی های ذهنمون باشه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
آفرررررررین  تجربه ثابت کرده وقتی بعد از یه مدت که کلا درس رو رها کردی دوباره دنبالش می ری خیی ...

امیدوارم